Imnul Liberty Parade 2012: Radio Killer - "Is it love out there" | Versuri.ro
Imnul Liberty Parade 2012: Radio Killer - "Is it love out there" | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Imnul Liberty Parade 2012: Radio Killer - "Is it love out there"

Imnul Liberty Parade 2012: Radio Killer - "Is it love out there"


Imnul Liberty Parade 2012: Radio Killer - "Is it love out there"
Cel mai mare eveniment dance de strada din Romania, LIBERTY PARADE, se pregateste sa uimeasca din nou lumea, impreuna cu fanii alaturi de care se antreneaza energic de 11 ani.
 
Liberty Parade, eveniment organizat de Radio 21 si ajuns la cea de-a 12 editie, urmeaza sa se desfasoare pe 28 iulie, pe Liberty Parade Arena (plaja dintre Venus si Saturn) si beneficiaza acum de un super imn compus si interpretat de RADIO KILLER. 
 
Imnul Liberty Parade 2012 se numeste “Is It Love Out There” si transmite feeling-ul care se regaseste in zecile de mii de inimi care bat la unison pe Liberty Parade Arena.  Acesta a fost lansat in matinalul de la Radio 21 si prezentat de Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco.
 
Despre Is It Love Out There, Paul Damixie si Lee Heart, cei doi membri Radio Killer, spun ca: "Este o piesa plina de energie, de vara, care transmite un vibe optimist si care ne reprezinta. Ne-am dorit foarte mult sa avem o contributie la imnul Liberty Parade, mai ales ca Paul participa in fiecare an la acest festival.” 
 
Radio Killer a devenit primul proiect de DJ din Romania care a reusit sa intre in playlist-ul BBC Radio One cu piesa Lonely Heart. Imnul Liberty Parade 2012 – Radio Killer – Is It Love Out There – a fost produs in studioul HaHaHa Production si poate fi ascultat accesand acest link.
 
Liberty Parade este unul dintre cele mai importante evenimente dance din Romania. Pentru ca isi doresc ca fanii Liberty Parade sa fie prezenti si in acest an alaturi de cei mai buni Dji pe Liberty Parade Arena, organizatorii au inceput deja pregatirile pentru 28 iulie 2012 si promit sa anunte cat mai curand toate detaliile legate de line-up evenimentului!
 
La editia Liberty Parade din 2011, care s-a desfasurat pe 30 iulie pe plaja dintre Venus si Saturn, au fost prezenti peste 80.000 de iubitori ai muzicii dance. Invitatul de seama a fost DJ-ul de origine iraniana, Sharam. Alaturi de el, pe scena au urcat Christian Green, Val LaVille, Liviu Hodor & DJ Andi , DJ Allen, DJ Optick, Adrian Eftimie, Vika Jgulina si Raoul Russu. LIBERTY PARADE a demonstrat in 2011, in al 10-lea an de existenta, ca reprezinta cu adevarat un standard de performanta muzicala in zona electro, ce va fi greu de depasit.

Sursa: HaHaHa Production - 21 Mai, 2012
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z