# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> "I Hate Ya" - noul single şi clip Miss Mary

"I Hate Ya" - noul single şi clip Miss Mary

"I Hate Ya" - noul single şi clip Miss Mary
Miss Mary a impresionat publicul încă de la primul single You don’t love me, ascultătorii declarându-se încântaţi de vocea şi interpretarea ei. Puştoaica de doar 14 ani, la acea vreme, aducea un aer tineresc în muzica românească şi oferea o alternativă la muzica dance care acaparase piaţa. 
 
Al doilea single, Open, a fost însoţit de un videoclip ce s-a situat în topul difuzărilor şi i-a adus lui Miss Mary o mulţime de fani. La începtul acestui an, a participat la Selecţia Naţională pentru Eurovision cu piesa Rollin’ în compunerea căreia s-a implicat alături de FlyinState, Chucho şi Xonia.
 
Acum Miss Mary lansează noul single I Hate Ya, o piesă pop-R&B care fără îndoială te va cuceri de la primele acorduri. Piesa a fost produsă de HaHaHa Production, împreună cu Chucho şi Miss Mary. I Hate Ya beneficiază de un un videoclip filmat de echipa Creathieves la sfârşitul lunii martie.
 
Videoclipul transpune în imagini stările prin care treci atunci când pui capăt unei relaţii. Miss Mary îşi interpretează foarte bine personajul şi reuşeşte să transmită emoţiile melodiei. Vocea distinctă şi refrenul memorabil fac din "I Hate Ya" o piesa care merită ascultată.
 
Pentru a fi la curent cu activitatea lui Miss Mary urmăriţi: //www.facebook.com/MissMaryOfficial
Sursa: Red Clover Media - 18 Aprilie, 2012