# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Holograf revine cu melodia "Cum bate inima ta"

Holograf revine cu melodia "Cum bate inima ta"

Holograf lansează o nouă piesă, pe care au şi compus-o, intitulată "Cum bate inima ta". Pe beat-urile rock de neconfundat ale trupei, Holograf relatează că iubirea, în ciuda faptului că este complicată si imprevizibilă, merită trăită şi simţită din plin: "Nimeni nu mi-a spus cât eşti de rea, iubirea mea / Şi nici eu nu am crezut că mai poţi să fii aşa", dar cu toate acestea: "Vreau şi eu să trăiesc / Vreau şi eu să iubesc / Chiar dacă o să mor de mă-ndrăgostesc".

Mai mult, într-un ritm dansant, Holograf cântă despre situaţia în care foarte multe persoane se regăsesc adesea, mai precis, greutatea momentului când conştientizezi că ar trebui să renunţi la persoana iubită din diverse motive, dar sentimentele înăbuşesc raţiunea: "Şapte vieţi aş sta cu tine / Dimineţi şi nopţi senine / Dar nu pot să aştept, ştii bine / Dar eu tot te mai vreau".

"Cum bate inima ta" este prima piesă lansată în 2021, după ce în anul 2020 trupa Holograf a lansat la sfârşitul lui septembrie, alături de rapper-ul K-Gula, o nouă variantă a piesei lansată iniţial în 2005, "Grijile s-au dus", şi în luna mai a anului trecut, Holograf a lansat single-ul produs şi filmat în timpul lockdown-ului, "N-ai de ce să pleci".

După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive şi mai valoroase trupe româneşti. Formaţia a reuşit să ţină mereu pasul cu schimbarea, dar în acelaşi timp să îşi păstreze intact ADN-ul rock, ce o defineşte. Trupa Holograf mizează pe conţinut de valoare şi surse de inspiraţie autentice, care au câştigat inimile fanilor de-a lungul timpului.

Sursa: Universal Music Romania - 7 Mai, 2021