# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Evenimente >> Hip-hop pentru o cauză nobilă: "Zece pentru Alexa" @ Fabrica

Hip-hop pentru o cauză nobilă: "Zece pentru Alexa" @ Fabrica

Hip-hop pentru o cauză nobilă:
Sâmbătă seară, Club Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50) va aduce laolaltă câteva nume consacrate din hip-hop-ul underground românesc, în scop caritabil. Proiectul se numeşte “Zece pentru Alexa” şi constă în organizarea unei serii de concerte la care taxa de intrare este înlocuită cu o donaţie care porneşte de la 10 RON. Banii din încasări o vor ajuta pe Alexandra Lăutaru, o tânără de 20 de ani, studentă la Psihologie, grav bolnavă, să meargă să se opereze la o clinică din Texas, SUA.
 
Cap de afiş sunt Tudor Sişu, component al trupei La familia, Haarp Cord şi liderul brigăzii HolyGuns. HolyGuns este formată din Sişu Tudor, El Nino, SecţiuneaSălăjan, Stres, Giovanni (Il-Egal) şi Greku.
 
Warm-up şi after party va fi asigurat de TeckoStarr, băiatul cu platanele, membru Haarp Cord şi al brigăzii HolyGuns.
 
Cerbu’ (MC & Beat Producer) face parte din echipa celui mai nou record label din industria hip hop-ului romanesc, BAS (Big Ass Studio). Campina Pe Beat cuprinde trei MC: SerGHey, CioKo şi Rache.
 
SecţiuneaSălăjan nu se poate numi o trupă, deoarece relaţia dintre cei trei componenţi este mai veche decât muzica lor. Aşa că „Secţiunea” este o mare parte din viaţa lor şi o mică parte din cartierul Sălăjan, Bucureşti. Cu toate că acum cei trei băieţi activează în această formulă (Dinte, Pistol şi Robert DRG), trebuie să ne amintim că sunt toţi MC care au activat şi în alte trupe. Dar, mai important este ca au colaborări cu artişti ca Sişu, Cedry2k, Dragonu AK-47, Pacha Man şi au deschis concerte pentru artiştii mari din aria hip-hop.
 
DutZă, artist independent, a lansat albumul "Cu Suflet din Sud", în 2008, în colaborare cu nume precum Tudor Sişu şi Arssura.
Stres este din Iasi şi este şi el membru Haarp Cord & HolyGuns.
Giovanni este membru il-egal şi HolyGuns.
 
 
Alexa din “Zece pentru Alexa”
 
Alexandra Lăutaru are 20 de ani, este studentă la Facultatea de Psihologie de la Universitatea Bucureşti. La numai 19 ani, în februarie 2013, în urma unui consult, a ajuns de urgenţă la spital unde a fost operată şi diagnosticată cu neoplasm ovarian stadiul 3B, pe scurt cancer. 
 
În urma sfaturilor medicale şi ale specialiştilor, Alexandra a aflat că că mai are o şansă: la clinica MD Anderson, Texas, SUA.
 
Pentru că trebuie să plece cât mai repede - boala avansează rapid - are nevoie de ajutorul nostru moral, dar mai ales financiar. Costurile investigaţiilor şi ale tratamentului depăşesc posibilitaţile materiale ale prietenilor şi ale familiei, iar în acest moment viaţa ei depinde de bani. Banii de care are nevoie ajung la peste 200.000 $, sumă ce ar acoperi costul transportului, al investigaţiilor şi al planului de tratament ce va rezulta în urma acestor analize.
 
Din dorinţa de a o sprijini şi a o ajuta pe Alexa a fost pus în mişcare proiectul “Zece pentru Alexa”, proiect ce constă în organizarea unei serii de concerte, urmând ca taxa de intrare să fie înlocuită cu o donaţie minimă de 10 RON.
Conturile unde se pot face donaţii:
 
Raiffeisen Bank în RON: RO82 RZBR 0000 0600 1490 6847 – Titular: Lăutaru Nicoleta Alexandra 
Raiffeisen Bank în EURO: RO17 RZBR 0000 0600 1490 6853 – Titular: Lăutaru Nicoleta Alexandra
 
Contact: Cosmin Bunda 0764440023
 
 
Data şi ora evenimentului: sâmbătă, 15 martie, ora 21
Locul: Club Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50)
MC: Campina Pe Beat (SerGHey, Rache, Cioko)
HolyGuns: Sişu Tudor, Pistol, Dinte, Stres, Giovanni, Euforic, El Nino, Robert DRG, Şarpe, Cerbu, Dutză, Jianu
Warm Up & After Party: Tecko Starr
Donaţie (în locul taxei de intrare): porneşte de la 10 lei
 
 
 
 
 
Sursa: punkpr.ro - 13 Martie, 2014