# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Grasu XXL feat. Smiley - Lumea Nouă

Grasu XXL feat. Smiley - Lumea Nouă

Grasu XXL feat. Smiley - Lumea Nouă
Okapi Sound şi Universal Music România prezintă videoclipul celui mai nou single Grasu XXL, "Lumea Nouă", realizat în colaborare cu Smiley şi lansat în premieră pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

După albumul "Drumul Spre Succes", filmul de scurt-metraj cu acelaşi nume şi cele trei clipuri de promovare a materialului, Grasu XXL revine cu un nou single, de data aceasta împreună cu Smiley. Instrumentalul piesei este semnat de Andrei Mihai,  piesa fiind produsă ulterior de Grasu XXL, mixată / masterizată la Okapi Sound Studio.

Videoclipul, regizat de Iulian Moga, a fost filmat în Bucureşti, la Remat, în cursul unei singure zile, la sfârşitul anului trecut.

La scurt timp după lansarea clipului, "Lumea Nouă" va fi disponibilă pentru download în iTunes şi Google Play, precum şi pentru ascultare pe toate platformele de streaming disponibile: Apple Music, Google Play Music, Deezer, Zonga, Spotify şi nu numai.

În 2015, Grasu XXL a lansat cel de-al patrulea material solo din carieră, "Drumul Spre Succes", pe care l-a editat în două variante CD (standard şi deluxe), precum şi pe vinyl.
Sursa: Media Pro Music - 21 Februarie, 2017