# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Goran Bregovic lucreaza la un nou album

Goran Bregovic lucreaza la un nou album

Goran Bregovic lucreaza la un nou album

Goran Bregovic lucreaza la noul sau album, Champagne For Gypsies, ce se va lansa la sfarsitul acestui an.

Goran Bregovic nu se dezminte nici de aceasta data, viitorul album semnat de artistul de originie sarba aducand in prim plan din nou folclorul balcanic. Pentru a pastra autenticitatea acestui material, Bregovic va colabora cu mai multe nume importante ale genului, printre care si romanul Florin Salam.

Fiind vorba despre un album lansat la cea mai mare casa de discuri din lume, toate colaborarile se bazeaza pe contracte puternice. Un astfel de contract a semnat si Florin Salam. Print acest contract el si-a cesionat drepturile de compozitor si interpret catre Universal Music Publishing  pentru cantecele realizate in colaborare cu Goran Bregovic pentru acest album.

Colaborarea dintre artistul sarb si Florin Salam i-a oferit celui din urma sansa de a aparea pe aceeasi scena cu nume sonore ale muzicii internationale care vor participa la turneul de promovare a noului  material semnat Goran Bregovic.

Universal Music Romania priveste cu deschidere aceasta colaboare si spera ca va aduce cu sine un plus de profesionalism pe scena muzicii pop folk, traditionale din Romania. Suntem convinsi ca in ceea ce il priveste pe Florin Salam, contributia sa la acest album va atrage atentia unei largi categorii de consumatori care vor fi dispusi sa cumpere albumul original si nu sa il copieze sau sa il descarce fraudulos de pe internet.

 

Sursa: Universal Music Romania - 19 Mai, 2011