# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Geo Da Silva & Katty S. feat. Niko - MAKOSA

Geo Da Silva & Katty S. feat. Niko - MAKOSA

Geo Da Silva & Katty S. feat. Niko - MAKOSA
Geo Da Silva revine cu un nou single cu versuri in limba engleza si un beat dance-balcanic, "Makosa", lansat in colaborare cu Katty S si Niko. Piesa este compusa de catre Gheorghe Constantin Cristinel, Adrian Corneliu Ivan & Sergio Duran Baldovi, iar videoclipul filmat in Barcelona, a fost regizat de catre Sergio Duran Baldovi & Geo Da Silva in studiourile Supermotion. 

"Makosa" este o piesa de distractie, cu dans, pe care merita sa o asculti cu prietenii si sa inveti fiecare pas. Piesa este creata intr-un mod "atipic" si a pornit de la pasii de dans, apoi au fost adaugate versurile si muzica. "Ma bucur foarte mult ca lansez aceasta piesa alaturi de Cat Music! "Makosa" este o piesa foarte cool care poate anima orice petrecere. Oamenii vor piese de dans ca sa se distreze. Asadar, "Makosa" este pentru voi. Sper sa va placa!", declara Geo Da Silva.

Pana in prezent, Geo Da Silva a lansat piese precum "I want you"(ft. Mr. Sax), "Noaptea-i nebuna", "Stai", "Doar tu si eu", "Romania danseaza". Prezent in spatele pupitrului pe scena muzicala de aproape un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC. Geo Da Silva a deschis portile entertainmentul european odata cu lansarea single-ului "I'll Do You Like A Truck", pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international.

Katty S este o artista rusoaica celebra, cu care Geo Da Silva si DJ Duran au colaborat pentru "I'll be back to you", piesa de succes in Spania, Portugalia, Argentina, Columbia, Venezuela, Mexic si altele. 
Sursa: Cat Music - 14 Martie, 2017