# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> „Gândurile” Alexandrei Ungureanu, în cel mai nou videoclip

„Gândurile” Alexandrei Ungureanu, în cel mai nou videoclip

„Gândurile” Alexandrei Ungureanu, în cel mai nou videoclip

Alexandra Ungureanu începe anul cu o nouă piesă şi te transpune printre trăirile sale în cel mai nou single cu videoclip: "Gânduri". Single-ul este compus de Dony, Florin Cioran, Iulian Cadar, Mihai Postolache şi produsă de Dony şi The Kid în studiourile November Music. Regizat de San şi filmat într-o hală underground, videoclipul completează mood-ul piesei şi evidenţiază gândurile pe care o persoană le are atunci când se adânceşte în sentimente şi senzaţii.
 
"Sunt foarte entuziasmată să lansez muzică nouă la început de an. «Gânduri» este un proiect la care am lucrat alături de colaboratori noi, Dony - pe care-l admiram ca artist şi a fost o surpriză plăcută să-mi propună piesa asta compusă de el şi San – alături de care îmi doream să lucrez pe partea video de mulţi ani. «Gânduri» e un puzzle de stări în care te cufunzi de la primele acorduri, un mix de nostalgie, mister şi senzualitate", mărturiseşte artista.
 
După ce a lansat "Bate, Bate" (alături de Marius Moga) şi "Vântule", Alexandra Ungureanu a colaborat în 2019 pentru prima oară cu Skizzo Skillz pentru "Mămucă", o piesă sensibilă şi onestă.

Sursa: Cat Music - 23 Ianuarie, 2020