# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Francesca lansează „Gelozia”, alături de Bogdan Mocanu

Francesca lansează „Gelozia”, alături de Bogdan Mocanu

Francesca lansează „Gelozia”, alături de Bogdan Mocanu

Am urmărit-o pe scenele unora dintre cele mai în vogă emisiuni de talente din România, unde ne-a cucerit cu timbrul ei vocal. 2021 vine cu veşti bune pentru frumoasa Francesca Ilie care lansează primul single din carieră, în colaborare cu Bogdan Mocanu. Piese se numeşte "Gelozia" şi este o poveste muzicală cu beat-uri pop dance despre o iubire mistuitoare, ce ar putea arde totul în jurul ei. Compus de către Costi, alături de Emy Alupei şi Bogdan Mocanu, "Gelozia" este un single care descrie iubirea diferit şi o prezintă prin prisma celui mai de temut sentiment, gelozia. Clipul completează prin imagini bold vibe-ul fresh al piesei, în contrast cu sentimentele descrise în versuri şi o prezintă pe artistă în ipostaza unei femeie seducătoare ce vrea să elimine acest sentiment ce îi umbreşte fericirea.

"«Gelozia» este prima piesă pe care o lansez, este cheia primei uşi pe care o voi deschide. Mi-a plăcut din primul moment în care am ascultat-o la Costi la studio şi am ştiut că trebuie să o cânt! Pe Costi îl cunosc de zece ani, dar abia acum a sosit momentul să lucrăm împreună, iar acest lucru pentru mine este divin şi mi se confirmă încă o dată că nimic nu este întâmplător. Deşi nu sunt geloasă de fel, sunt o fire pasională, însă foarte stăpână pe sine. Totuşi, cred că atunci când eşti într-o relaţie şi simţi puţină agitaţie dacă cineva încearcă să intervină unde nu trebuie, acel lucru este o confirmare a faptului că iţi pasă", povesteşte Francesca despre piesă.

La filmările clipului, artista nu a avut mari emoţii, fiind foarte entuziasmată de primul proiect muzical pe care abia aştepta să-l împărtăşească cu publicul. "Colaborare cu Bogdan, atât pentru piesă cât şi pentru clip, a fost una foarte uşoară şi relaxată, cu entuziasm şi plăcere de muncă. Este un om foarte echilibrat şi asta ne-a făcut să comunicăm uşor. Am avut cea mai tare echipă ever! M-am îndrăgostit de toţi şi ţin foarte mult la ei, energia de la filmări a fost de nota 10, de la A la Z, în special domnul regizor Petre Năstase care m-a făcut să mă simt ca o regină. Viziunea lui asupra clipului a fost extraordinar de interesantă şi foarte bine pliată pe caracterul şi felul meu de a fi. Mulţumesc mult întregii echipe", adaugă Francesca.

"«Gelozia» este un proiect care m-a cucerit peste noapte. Am realizat că îmi place mult abia după ce am ascultat-o de câteva ori la filmări. Este exact genul de piesă care se pune în club şi te face să dansezi. Pot spune că e «drop-ul» petrecerii. Francesca este o artistă cu potenţial maxim, perfecţionistă şi care se implică 150% în ceea ce face. Pe cât de matură este în a lua decizii şi de a gestiona situaţii, are un spirit tânăr, copilăresc", adaugă Bogdan.

Cu o voce caldă şi o apariţie fresh, Francesca (Ana Maria Francesca Ilie) a cucerit juraţii dar şi publicul în cadrul unora dintre cele mai urmărite concursuri de talente. Francesca adoră muzica de când era doar un copil, aşa că la 4 ani a început să studieze pianul, iar la 9 ani a început să participe la diferite concursuri muzicale. În 2013 a urcat pe scenă alături de sora sa la "Românii au talent" unde au cântat pentru prima oară împreună. Trei ani mai târziu, Francesca ajunge până în semifinală la "Vocea României", iar în 2018 participă la primul sezon al emisiunii concurs "The Four".

După ce a ocupat locul 1 în Trending cu "Şefa Banilor", Bogdan Mocanu împreună cu Dodo şi Iancu Sterp au lansat două single-uri într-unul, "Pandant" şi "Cel mai bun iubit", ce au adunat peste 28 milioane de vizualizări pe YouTube. Au urmat piese precum "Te iubesc la nebunie" (alături de Cristina Popa şi Culiţă Sterp), "Rupe" (alături de Culiţă Sterp şi Tzanca Uraganu) şi "Eu cu tine, tu cu mine" (alături de Anna Lesko).

Sursa: Cat Music - 5 Martie, 2021