# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Fox-C feat. Starchild - "Baby (Feel me)"

Fox-C feat. Starchild - "Baby (Feel me)"

Fox-C feat. Starchild - "Baby (Feel me)"
Prezenta sexy in showbiz-ul romanesc, Fox-C lanseaza un featuring cu binecunoscutul artist Starchild, pentru piesa "Baby (Feel me)", produsa in studiourile celor de la Hands Up Production. Compozitia este una plina de viata, perfecta pentru zilele calduroase de vara, cand distractia atinge cote maxime. 
 
Fox-C, pe numele sau real Claudia Stoica, nu este straina de lumea artistica, ea cochetand cu muzica inca din perioada liceului. A urmat, de asemenea, cursuri de canto, in cadrul Colegiului National de Muzica "Ion Vidu", din Timisoara. Pe langa aceste aspecte, frumoasa cantareata a prezentat si defilat pentru mai multi designeri, atat de la noi din tara cat si din strainatate. 
 
Pe Starchild il stim de la debutul sau oficial, cu hit-ul "Lick shot" feat. Sunrise Inc. A lansat, alaturi de Allexinno, "Senorita", single care a urcat, pe primele locuri, in topurile de specialitate din Romania, Italia, Rusia, Moldova, Albania, Italia, Spania, Serbia, Elvetia etc. Piesa a fost nominalizata si la "Balkan Music Awards" - categoria "Cea mai buna piesa romaneasca din Balcani", "Romanian Music Awards" - categoria "Cel mai bun debut".
 
Pe langa cariera de artist, Starchild se ocupa, in paralel, si de compozitie pentru: Alessia (Ale Kumaye), Alya (Damelo), Fabio da Lera & Alex Mica (Mi corazon), Marquiz (Turn me on) etc. In acest an, Starchild a infiintat cea mai noua casa de productie, Hands Up Production. 

Sursa: Versuri.ro - 1 Mai, 2013