# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Felix Noa și Nicole Cherry lansează melodia "În derivă"

Felix Noa și Nicole Cherry lansează melodia "În derivă"

Felix Noa și Nicole Cherry lansează melodia "În derivă"

Felix Noa colaborează cu Nicole Cherry pentru single-ul "În derivă", o piesă care vorbeşte despre momentele în care emoţia şi inocenţa copilăriei ar trebui să rămână prezente în vieţile noastre. O introspecţie asupra acţiunilor şi etapelor din viaţa de adult, melodia "În derivă" ne aduce aminte de o expresie folosită constant în poezie - "simţindu-te copil nu vei îmbătrâni niciodată".

"'În derivă' este cea mai sinceră piesă scrisă până acum. Sper să fi făcut mândru copilul din mine cu această, şi-i promit că, deşi mai calc strâmb, îi rezerv un viitor frumos. Mă bucur mult că Nicole Cherry a acceptat invitaţia mea pe această piesă, a completat perfect ceea ce voiam să transmit şi sper că oamenii să rezoneze cu mesajul nostru. Much love ❤️", declara Felix

"O melodie foarte emoţionantă, pe care mă bucur că am acceptat să fiu împreună cu Felix, căruia îi mulţumesc pentru invitaţie. Sunt foarte încântată că a ieşit acum, în preajma zilei de 1 iunie, ziua copilului. Nu uită să ai grijă întotdeauna de copilul din ţine!", declara Nicole Cherry

"Copilărie, mai ştii ce visai? Anii au trecut, copile, iartă-mă, te rog, mai stai." este mesajul principal al piesei şi ne aminteşte că nu trebuie să renunţăm niciodată la copilul din noi. Versurile sunt făcute exclusiv de Felix Noa, iar pentru muzică, artistul a lucrat împreună cu Achim Marian, Anastasia Sandu şi Doru TodorutProiect vizual este realizat de către Mihai Sighinas şi aduce în imagini inspirate din desenele animate sau din desenele unui copil. Pe Felix Noa îl cunoaştem deja din ex-boy-band-ul românesc, Last Night. De asemenea, el este producător şi compozitor şi a lucrat cu multe nume sonore din industria muzicală românească precum Andra, Nicole Cherry, Fly Project, Sasha Lopez şi mulţi alţii.

Cu multiple hituri în clasamentele muzicale, Nicole a devenit unul dintre artiştii de top din România. Primul ei hit de succes a fost "Memories", reuşind să-i aducă o mulţime de premii muzicale. Cu milioane de vizionări pe YouTube şi milioane de urmăritori pe conturile ei de pe reţelele sociale, single-urile ei au fost întotdeauna un succes. Are unul dintre primele cinci conturi de Instagram din România, cu peste 2 milioane de urmăritori. În cei opt ani de carieră solo, a avut diverse colaborări, cu artişti precum Mohombi, Connect-R, Jenn Morel sau Joey Montana.

Sursa: MediaPro Music - 5 Mai, 2021