# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Feli - Va urma

Feli - Va urma

Feli - Va urma
Orice final înseamnă şi un nou început, aşa că, pe sfârşit de martie, începem o nouă poveste scrisă de Feli. Se numeşte simplu "Va urma", pentru că toate lucrurile frumoase trebuie să continue. 

"Fiecare dintre noi porneşte în viaţă cu un vis, are în minte o destinaţie pe care o urmăreşte cu pasiune şi dăruire. Ştim cu toţii, însă, că drumul nu este întotdeauna lin. De multe ori trebuie să ne învingem temerile, să găsim în noi curajul şi voinţa de a accepta că pe parcurs ne putem lovi şi de eşecuri. Ce nu trebuie să uităm, indiferent de punctul în care ne aflăm, e să ducem visul mai departe, lăsând mereu loc 'Va urma", aşa descrie Feli mesajul celui mai nou single al său.

Piesa "Va urma", al cărei videoclip este regizat de Iulian Moga, este compusă şi produsă în studiourile HaHaHa Production şi lansată în coproducţie cu Cat Music. 

Feli a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România chiar cu single-ul de debut: "Cine te crezi?", piesă care i-a adus în 2015 şi prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. În 2016, single-ul "Creioane colorate"a fost numărul 1 în topul difuzărilor pe radio, iar vocea artistei a fost remarcată chiar şi de Charles Aznavour, după ce a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese "La Boheme".

Sursa: HaHaHa Production - 2 Aprilie, 2016