# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Feli a lansat piesa „Canta”, un featuring cu Guess Who

Feli a lansat piesa „Canta”, un featuring cu Guess Who

Feli a lansat piesa „Canta”, un featuring cu Guess Who

Feli, una dintre cele mai surprinzatoare artiste din Romania, lanseaza o noua melodie, "Canta", un featuring cu Guess Who.

Piesa vorbeste despre incredere, sustinere si motivatie. "Eu la un moment dat in viata am fost <> sa imi fiu propriul psiholog. Intr-o lume in care multi ne transformam in roboti, nu ne mai dam voie sa simtim, vedem de multe ori partea goala a paharului, muzica mereu m-a pus pe picioare. Mi-am urmat inima si visul cu rabdare. Muzica, asa cum am spus-o in repetate randuri, VINDECA! Si pe mine si pe tine si intreg globul pamantesc. Ii multumesc lui Guess pentru prietenie, autenticitate si pentru mesajul lui care a completat perfect <>. De la prima ascultare a instrumentalului am stiut ca TREBUIE sa fie Guess Who cel cu care voi imparti piesa", spune Feli.

"Cu Feli ma stiu de foarte mult timp si o apreciez foarte mult. E super talentata, e cea mai tare. Ma bucur foarte mult ca am scris piesa asta impreuna", transmite Guess Who.

Videoclipul este regizat de Ionut Trandafir. "Cuplul din poveste ilustreaza indrazneala si indemnul de a-ti crea propriul film. Ma bucur ca am pus in imagini imnul eliberarii, asa cum imi place mie sa denumesc piesa asta", spune regizorul.

"Canta" a fost compusa de Feli impreuna cu Guess Who, Serban Cazan, Florin Boka si Constantin Bodea in studiourile HaHaHa Production si lansata in coproductie cu Cat Music.

Piesa se regaseste pe albumul lansat la finalul anului trecut, Eu sunt Feli (https://Feli.lnk.to/EusuntFeli), alaturi de hit-uri precum "Timpul", "Va urma", "Acasa" sau "Creioane colorate".

Feli a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania chiar cu single-ul de debut: "Cine te crezi?", piesa care i-a adus in 2015 si prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards.

In 2016, artista a fost nominalizata pentru a doua oara la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul "Creioane colorate". Vocea sa a fost remarcata chiar si de Charles Aznavour, dupa ce aceasta a inregistrat un cover in limba spaniola a celebrei piese "La Boheme". "Timpul",  scris de Feli impreuna cu Vlad Popescu si Serban Cazan in studiourile HaHaHa Production, a fost jumatate de an in Top 10 pe radiourile din Romania.

Sursa: Cat Music - 18 August, 2018