Empire Of The Sun anunta lansarea unui nou album, "Ice On The Dune" | Versuri.ro
Empire Of The Sun anunta lansarea unui nou album, "Ice On The Dune" | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Empire Of The Sun anunta lansarea unui nou album, "Ice On The Dune"

Empire Of The Sun anunta lansarea unui nou album, "Ice On The Dune"


Empire Of The Sun anunta lansarea unui nou album, "Ice On The Dune"
Pionierii muzicii electronice, EMPIRE OF THE SUN, revin cu cel de-al doilea album “ICE ON THE DUNE”, ce urmeaza a fi lansat in luna iunie a acestui an. De data aceasta Imparatul Steele si Lordul Littlemore se confrunta cu o noua provocare in incercarea lor de a restaura pacea intr-o lume situata la 1000 de ani in viitor.   

In 2008, doi muzicieni si producatori australieni de top, LUKE STEELE (The Sleepy Jackson) si NICK LITTLEMORE (Pnau) au creat o imagine ce parea desprinsa dintr-o realitate paralela – o aventura psihedelica, post-apocaliptica, cunoscuta sub numele de EMPIRE OF THE SUN. Albumul rezultat, “Walking On A Dream”, a vandut mai mult de un million de copii in intreaga lume, dand nastere unor hituri precum “We Are The People”, “Walking On A Dream”, “Standing on the Shore”, “Without You” si “Half-Mast”. Totodata, materialul “Walking On A Dream” a condus infloritoarea miscare EDM.  8 premii ARIA (inclusiv cel pentru Albumul anului) si doua nominalizari la premiile BRIT (intre care si cel pentru Cel mai bun album international) au urmat alaturi de alte distinctii. 

Productia impresionanta, ce inglobeaza vizualuri ametitoare, costume surprinzatoare si efecte speciale desprinse parca din alte lumi,  a facut ca spectacolul live EMPIRE OF THE SUN sa devina atractia principala a multor festivaluri importante. SPIN a elogiat show-ul din 2011 de la Coachella, titrand: "Cel mai la indemana mod de a pluti nu a fost MDMA-ul, LSD-ul sau orice alt halucinogen, ci outfiturile SF ale trupei australiene Empire of the Sun, al carei show a fost parca din alta lume." Iar acest spectacol va fi din nou in turneu in 2013. 

EMPIRE OF THE SUN au devenit cunoscuti deopotriva pentru videoclipurile lor creative si pline de culoare, ce au cuantificat mai mult de 40 de milioane de vizionari pe YouTube. De data aceasta duo-ul a dus fantezia la un alt nivel, dezvaluit in trailerul noului album (il puteti viziona mai jos).  

EMI Music Australia anunta cu mandrie lansarea “Ice On The Dune”, noul material epic semnat EMPIRE OF THE SUN, ce va aparea in iunie 2013.

"Odinioara, lumea era desavarsita. Iar Imparatul si Profetul erau cei care vegheau sa fie pastrata astfel. In fiecare zi, calauzeau soarele, ghidau raurile si aduceau ploaia pentru a potoli focul.  

Cu ajutorul celor patru preoti, care aveau in stapanire spiritul animalelor salbatice, calatoreau neostenit, pastrand nealterat echilibrul naturii, inlesnindu-i dezvoltarea si inflorirea … totul cu ajutorul pietrei sacre pastrate pe coroana Imparatului…

Dar intr-o noapte, in timp ce Imparatul se odihnea, intunericul si-a facut aparitia. Regele Umbrelor, inamicul dintotdeauna al Imperiului s-a furisat in templu. Ravnind la puterea Imparatului, Regele Umbrelor a furat piatra sacra de pe coroana si intr-o clipa lumea s-a schimbat. 

Jefuiti de cea mai mare parte a puterilor lor, Imparatul si Profetul, priveau neputinciosi cum templul lor era nimicit, iar preotii alungati in lume.

Dar chiar si atunci, cand totul parea pierdut, ramasese un lucru, pe care inima intunecata a Regelui Umbrelor nu si-l putea imagina… Imparatul si Profetul nu si-au abandonat niciodata speranta."
 

 

 

Sursa: Universal Music Romania - 13 Martie, 2013
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z