# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Emilian lansează "Nu mai am somn”

Emilian lansează "Nu mai am somn”

Emilian lansează "Nu mai am somn”

Emilian, artistul romatic de la HaHaHa Production, lansează "Nu mai am somn", o piesă pentru nopţile albe, cu gânduri multe. Inspirată dintr-o poveste de dragoste de acum câţiva ani, dar extrem de potrivită pentru vremurile de astăzi, "Nu mai am somn" are o misiune frumos desenată de creatorul şi interpretul ei: "Sper ca cei care nu mai au somn să se regăsească în această piesă, iar muzica şi versurile să le fie alinare, fie că insomniile vin din suferinţe, temeri sau gânduri apăsătoare", spune cu empatie artistul Emilian.

Într-o perioadă de distanţare socială, Emilian consideră că muzica poate fi o plasă de salvare pentru suflete: "Sunt oameni care sunt împreună şi totuşi stau separat, unii sunt prin alte ţări sau poate chiar la un oraş distanţă, însă muzica reuşeşte, indiferent de timpuri să aducă oamenii împreună, să îi ridice şi să-i facă mai puternici şi mai optimişti".

O coproducţie HaHaHa Production şi Cat Music, cu muzica făcută de Emilian, Lucian Nagy, Florin Boka, Juno, Şerban Cazan şi Cristian Pascu, cu versuri scrise de Emilian împreună cu Juno şi Cristian Pascu, "«Nu mai am somn» este o piesă apărută ca un vis într-o noapte albă, între pereţii unei case ca o închisoare după plecarea persoanei iubite din care doar muzica a reuşit să aducă alinare şi eliberare", după cum declară Emilian.

Emilian a lansat în ultimul an mai multe piese care au avut succes mare în online, pe platformele digitale şi la radourile din România şi a cucerit publicul ca artist în deschiderea unora dintre concertele susţinute de Smiley în cadrul turneului naţional "@Smiley_Omul", din 2019. Emilian are doar 25 de ani, dar rigoarea unui artist profesionist care nu acceptă jumătăţile de măsură. Face muzică de la 5 ani, a participat la toate concursurile de muzică pentru copii din ţară şi a câştigat premii naţionale şi internaţionale în egală măsură. La 10 ani s-a hotărât să depăşească graniţele ţării şi s-a înscris la Moscova într-un concurs unde a obţinut marele premiu. Când a împlinit 12 ani, Emilian a avut primul lui concert în Sicilia la un festival de muzică pentru copii. A urmat Liceul de Muzica din Iaşi, unde a studiat chitară clasică la care a fost şi campion naţional şi pianul, terminând apoi Conservatorul la Bucureşti.

Sursa: Cat Music - 8 Aprilie, 2020