Emeli Sandé lansează videoclipul piesei „Sparrow” | Versuri.ro
Emeli Sandé lansează videoclipul piesei „Sparrow” | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Emeli Sandé lansează videoclipul piesei „Sparrow”

Emeli Sandé lansează videoclipul piesei „Sparrow”


Emeli Sandé lansează videoclipul piesei „Sparrow”
Emeli Sandé lansează un material video puternic, potrivit piesei "Sparrow", filmat în New York, regizat de Sarah McColgan (H.E.R, Charli XCX, Miguel, Sean Paul) şi editat de Ernie Gilber.

Videoclipul piesei "Sparrow" redă o frumoasă călătorie metaforică, ce exploatează teme precum puterea, mişcarea şi libertatea. Elementele cheie din videoclip sunt încadrate de o perspectivă schematizată asupra metropolei, un decor elegant, ce le oferă prilejul lui Emeli şi dansatorilor ei să transmită, prin coregrafie, motivul libertăţii şi să comunice ideea solidarităţii între femei.

"A fost o reală plăcere să lucrez împreună cu Sarah McColgan şi echipa ei. M-am îndrăgostit instant de ideea ei şi mă simt mândră că am putut să o aducem la viaţă împreună. Fiecare femeie din videoclip are forţa ei unică şi un real sentiment de solidaritate, ce străbate ecranul. Mi-a plăcut mereu să filmez în New York. Locul acesta aduce cu sine o energie specială, care ne-a alimentat o zi întreagă, chiar şi în zăpadă!", declară Emeli.

"Sparrow" ne dă curajul şi speranţa de care avem nevoie. Single-ul lui Emeli Sandé este un îndemn, un imn al forţei interioare, susţinut de un ritm puternic şi de un cor de gospel, care conferă măreţie şi profunzime mesajului piesei.

În momentul în care a scris "Sparrow", Sandé a reuşit să se detaşeze de tot şi să se descurce singură – fără producători, fără colaboratori, reuşind să aducă la viaţă o piesă pe care o avea de multă vreme în cap. Procesul creator a fost un moment eliberator şi spiritual, o călătorie plină de revelaţii, de care Emeli Sandé s-a bucurat din plin.

Cu peste 340 de milioane de vizualizări, 19 milioane de single-uri (inclusiv 3 single-uri #1 în UK) şi mai mult de 6 milioane de albume vândute,  Emeli a dominat industria muzicală şi a cucerit inimile tuturor.
Sursa: Universal Music Romania - 27 Martie, 2019
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z