Elena Gheorghe lanseaza single-ul si videoclipul “Señor Loco” | Versuri.ro
Elena Gheorghe lanseaza single-ul si videoclipul “Señor Loco” | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Elena Gheorghe lanseaza single-ul si videoclipul “Señor Loco”

Elena Gheorghe lanseaza single-ul si videoclipul “Señor Loco”


Elena Gheorghe lanseaza single-ul si videoclipul “Señor Loco”
Dupa succesul european al piesei “Mamma mia”, Elena Gheorghe lanseaza un nou single in limba engleza, “Señor Loco”, un feat. cu artistul columbian Danny Mazo. Videoclipul piesei este o extravaganta vizuala plina de culoare, care aminteste de bucuria si energia fiestelor din Sudul Spaniei.
 
Odata cu lansarea in Romania a piesei “Señor Loco” (single-ul este deja in promovare pe radiourile din Spania), Elena surprinde cu o noua imagine plina de senzualitate si exuberanta, ce combina elemente din spectacolul temperamental al dansatoarelor de flamenco, cu libertatea si forta frumusetilor din America Latina.

“Señor Loco ma intoarce la prima mea mare iubire, muzica latino. E o poveste vizuala foarte colorata, plina de bucurie si de spectacol, e intrarea perfecta in vara, in perioada noptilor albe, a petrecerilor cu dans pana dimineata, a vacantelor”, spune artista.

“Imaginea mea pentru acest clip este foarte senzuala, exploziva, solara si rolul pe care-l interpretez m-a readus in zona de  temperament si atitudine in care ma simt extraordinar, in energia personajelor din America Latina, femei spectaculoase, fara complexe, asumate si puternice”, continua Elena.
.
Pentru videoclipului noului single, Elena a pregatit o coregrafie plina de umor, care combina pasi de salsa cu miscari inspirate de girl-band-urile din industria K-Pop.

“Am exersat zilnic, timp de 1 luna coregrafia, impreuna cu talentatul si mereu inspiratul Bogdan Boanta si sunt foarte fericita ca am, din nou, in aceasta poveste vizuala, o coregrafie complexa”, adauga Elena.

La creatia, productia si imaginea clipului, Elena a lucrat cu aceeasi echipa care-i este aproape de peste 3 ani: “Am avut alaturi echipa mea de vis, aceiasi oameni talentati cu care lucrez de la lansarea 'Ecou': fetele de la Antz, scenaristii clipului, consultantii mei de imagine si de coolhunting, regizorul Dan Petcan, directorul de imagine Bogdan Filip, Andra Manea – makeup, Andreea Stancu - hairstyle, minunatul scenograf Tibi Hristu si, bineinteles, casa de discuri CAT MUSIC”.

Piesa “Señor Loco” este o noua colaborare a Elenei cu compozitorul si producatorul muzical Laurentiu Duta.

Sursa: Cat Music - 12 Mai, 2015
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z