# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Edward Sanda și Lidia Buble lansează „Vintage”

Edward Sanda și Lidia Buble lansează „Vintage”

Edward Sanda și Lidia Buble lansează „Vintage”

Edward Sanda şi Lidia Buble au pregătit fanilor o surpriză şi colaborează pentru prima oară! Cei doi lansează "Vintage", o declaraţie de dragoste spusă pe note muzicale.

Desprins parcă dintr-un film romantic, videoclipul piesei a fost filmat în regia lui Ionuţ Trandafir într-un cadru de poveste la Palatul Mogoşoaia. Deşi cuvântul "vintage" reprezenta stilul şi caracteristicile unei ere trecute, are un farmec aparte, şi spune o poveste. Piesa este o suită de metafore prin care doi oameni îşi exprimă iubirea, o frumoasă promisiune a unor îndrăgostiţi, că se vor iubi şi peste ani şi ani, la bătrâneţe, atunci când dragostea lor va fi... Vintage. Piesa este compusă în studiourile Famous Production, de către Sandor Biro, producător muzical cunoscut pentru piese de succes precum "Dansează amândoi"(Nicole Cherry), "Ce are ea" (Delia), Tu (Lidia Buble) şi multe altele.

 

"Colaborarea cu Lidia mi-am dorit-o dintotdeauna. «Vintage» vorbeşte despre felul în care se completează sufletele pereche, despre dragostea sinceră şi eternă. Cred că această piesă reflectă povestea fiecărui om care iubeşte şi sper că vă veţi regăsi în ea", declară Edward Sanda.

"Acum doi ani, mi-am dorit prima oară să colaborez cu Edward Sanda, însă n-a fost să fie. De atunci, am crescut amândoi şi am creat foarte multă muzică. Acum deschidem luna îndrăgostiţilor cu o piesă "Vintage", dar mai actuală ca niciodată", adaugă Lidia Buble.

 

Edward Sanda a debutat cu piesa şi clipul "Doar pe a ta", un featuring cu Ioana Ignat, ce a cucerit topurile de specialitate. Au urmat piese precum "Haine scumpe", "Nicio zi fără tine", dar şi "În palma ta" (alături de Ioana Ignat), care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. De-a lungul timpului, Edward Sanda a colaborat cu artişti precum AMNA şi Cleopatra Stratan.

Lidia Buble şi-a început cariera în 2014 cu piesa "Noi simţim la fel", iar în acelaşi an a câştigat premiul "Best New Act" la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri ca "Inima nu ştie", "Le-am spus şi fetelor" (feat. Amira), "Mă cerţi" (feat. Adi Sînă) şi "Mi-e bine" (feat. Matteo), piese ce au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube. În octombrie 2017, artista a lansat "Cămaşa", apoi şi-a surprins bublişorii cu "Sub apă". În 2018 a lansat "Tu", iar în martie 2019, "Asta sunt eu", o piesă sinceră şi prima colaborare dintre artistă şi What's UP. A urmat "Undeva la mijloc", iar în octombrie, Lidia a lansat alături de Descemer Bueno, unul dintre cei mai iubiţi artişti latino din lume, "Margarita". În urmă cu două luni, artista a lansat "Lacătul şi femeia", single ce a cucerit topurile de specialitate şi a adunat peste 6 milioane de vizualizări pe YouTube.

Sursa: Cat Music - 7 Februarie, 2020