# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Ecaterine - Phoenix

Ecaterine - Phoenix

Ecaterine - Phoenix
Ecaterine lanseaza primul ei single din 2017, "Phoenix". Piesa este o frumoasa balada melancolica, dar plina de optimism si cu o puternica amprenta personala. Aceasta este si prima piesa compusa de catre Ecaterine.

Piesa "Phoenix" imi este foarte draga si ma reprezinta in totalitate, trup si suflet. Este prima mea creatie muzicala, iar prin ea mi-am dorit sa demonstrez ca sunt un artist complet, care isi poate exprima propriile trairi, stari si o multitudine de sentimente. "Phoenix" este despre puterea pe care o gasesti in tine, modul prin care treci peste orice greutate. Piesa e practic despre a nu lasa nimic sa te abata din a deveni cea mai buna versiune a ta. Asta incerc sa fac zilnic si cred ca am reusit sa transmit asta prin "Phoenix".

Cu o linie melodica inedita, "Phoenix" a fost produsa in studioul YoungSpiritRecords, de catre Ecaterine si Dima, iar textul este scris de catre Theea Miculescu. De-a lungul timpului, artista a cantat atat piese rock, dance, dar si balade pop. Pana in prezent, Ecaterine a lansat single-uri precum "Flacari de rai", "Chiky Lala", "Zi cu Soare", si a colaborat cu artisti precum DJ Sava, Dimitri. Ecaterine face parte si din proiectul "Human" cu care a lansat deja "Aripi de sticla", "Inimi sincronizate" si "You"
Sursa: Cat Music - 16 Februarie, 2017