E.M.I.L. lanseaza un nou single - "Suntem Peste Tot" | Versuri.ro
E.M.I.L. lanseaza un nou single - "Suntem Peste Tot" | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> E.M.I.L. lanseaza un nou single - "Suntem Peste Tot"

E.M.I.L. lanseaza un nou single - "Suntem Peste Tot"


E.M.I.L. lanseaza un nou single - "Suntem Peste Tot"
După 4 ani de linişte, E.M.I.L. revin pe piaţa alternativă cu o piesă nouă, "Suntem peste tot!". Acesta este, de altfel şi primul extras pe single de pe următorul album al băieţilor, "Imens". "Suntem peste tot" are şi un videoclip, care va fi lansat în acelaşi timp cu piesa, pe canalele oficiale E.M.I.L. 

Piesa "Suntem peste tot" nu este un "concept nou pentru România" şi nici nu s-a dorit a fi aşa. În ciuda trendului muzical care circulă pe piaţă, băieţii de la E.M.I.L. au vrut să "get back to basics" cu această piesă, pe care au construit-o în stilul pop-punk clasic, care defineşte cel mai bine cei 13 ani de activitate E.M.I.L. 
 
Influenţele instrumentale din piesa "Suntem peste tot" vin de peste ocean, de la trupe precum New Found Glory sau A Day to Remember. 

Piesa a ieşit de la masterizare şi este gata să ia cu asalt radiourile din ţară şi online-ul românesc. 

"Suntem peste tot" are şi un videoclip, filmat la Cluj Napoca. Videoclipul va putea fi urmărit pe pagina oficială de youtube a E.M.I.L. 

Pentru că trendurile muzicale actuale nu îi definesc, băieţii de la E.M.I.L. nu au programat momentan niciun concert de lansare single/videoclip.  

Cine este acest baiat E.M.I.L. ?

E.M.I.L.  s-a  infiintat in martie 2000, pe vremea cand, in Romania, punk-rock-ul era doar un copil infiat de la vecinii mai cu stare din afara. De la bun inceput, influentele  E.M.I.L. au fost trasate clar (asta pentru a nu induce pe nimeni in eroare): pop-punk, ska, raggae, dub, upsteady. Si pentru ca erau tineri, la inceput si in plin avant de crestere, tot atunci  au fost inregistrate si primele 6 piese proprii. Acestea au aparut ulterior pe demo-ul "Extraterestrii Merg Iarna la Ski". 
 
Cu inspiratia in vene, E.M.I.L. incepe lucrul la primul disc, compus din  melodii in cel mai curat stil punk-rock/ska. La 3 ani dupa lansarea lor oficiala ca trupa, apare si primul EP- "Cocktail Verde" in martie 2003. Pentru ca au dat din coate si au batut tara in lung si lat pana la epuizare, baietii de la E.M.I.L. s-au facut remarcati la festivalurile de muzica din Romania, cel mai important dintre ele fiind  Stufstock Vama Veche.
 
In 2005, apare LP-ul "Rom, Fum si Vanilie", vandut in 700 de exemplare chiar din seara lansarii. Piesa "Doi", extrasa de pe acest album, ajunge pana pe locul 1 in topurile de profil romanesti, bucurandu-se de sustinerea ascultatorilor.
 
Dupa o serie interminabila de concerte in tara, pe 24 iunie 2008, E.M.I.L. ies cu pop-punk-ul din Romania si se duc la Berlin, unde sunt invitati sa cante in cadrul festivalului international "Fete de la Musique", pe scena Zion City. Rezumatul acestei experiente se concretizeaza intr-un scurt documentar denumit "E.M.I.L. BERLIN BACKSTAGE PASSPORT".

Sfarsitul lui 2008 ii prinde pe cei de la  E.M.I.L.  pe scena (unde altundeva?) , la festivaluri precum B’ESTFEST sau PunkAid (Cluj). 
 
Anul 2009 este cel care marcheaza lansarea celui de-al 3-lea disc original E.M.I.L. intitulat "Stiu, ti se pare absurd…" urmat de un turneu national ce a cuprins 16 din cele mai importante orase ale tarii si nenumarate prezente la festivalurile open-air in perioada 2009-2010. 
 
In toamna lui 2010, E.M.I.L. lanseaza un nou material, DVD-ul film documentar numit "10 ANI DE ABUZURI, EXCESE SI IMORALITATI", promovat prin turneul national cu acelasi nume.
 
In prezent, baietii se pregatesc de inregistrarea si lansarea unui nou album. Mai dureaza putin, va anuntam cand e gata impachetat. Sursa: Revolver - 29 Mai, 2013
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z