Doi tineri au ales sa isi uneasca destinele cu ajutorul trupei Hi-Q | Versuri.ro
Doi tineri au ales sa isi uneasca destinele cu ajutorul trupei Hi-Q | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Doi tineri au ales sa isi uneasca destinele cu ajutorul trupei Hi-Q

Doi tineri au ales sa isi uneasca destinele cu ajutorul trupei Hi-Q


Doi tineri au ales sa isi uneasca destinele cu ajutorul trupei Hi-Q
În cadrul concertului de la Oneşti, ce face parte din turneul de promovare a noului album, Când Zâmbeşti, membrii trupei Hi-Q au îndeplinit una dintre cele mai frumoase dorinţe înscrise în Loteria Dorinţelor -  un fan şi-a cerut iubita în căsătorie pe scenă, în faţa miilor de spectatori prezenţi la eveniment.

Loteria Dorinţelor este o campanie iniţiată odată cu lansarea albumului “Când Zâmbeşti”, prin intermediul căreia fanii Hi-Q au ocazia să îşi înscrie dorinţele, cu ajutorul aplicaţiei personalizate de pe pagina de Facebook a trupei. Periodic, Dana Mihai şi Florin extrag câte o dorinţă pe care o îndeplinesc.

“Ne-am bucurat foarte mult să vedem că George a ales să apeleze la Loteria Dorinţelor pentru a o cere pe Cristina de soţie. Momentul a fost unul plin de emoţie, atât pentru cei doi tineri, cât şi pentru noi şi suntem fericiţi că fanii noştri au întâmpinat cu atât de multă căldură campania noastră: Loteria Dorinţelor. Cererea în căsătorie din cadrul concetului de la Oneşti a fost una dintre cele mai frumoase clipe din istoria trupei. Vom continua să îndeplinim dorinţe prin intermediul aplicaţiei dedicate de Facebook, declară membrii trupei Hi-Q.

Noul album promovează optimismul şi aduce în prim plan bucuriile mici ale vieţii. Pe lângă schimbarea la nivel de stil abordat, albumul aduce şi un nou concept de show, prin care cei trei membri ai trupei Hi-Q devin ambasadorii optimismului. Cele zece piese: Solo, Strada Mea, Când Zâmbeşti, Love, Loto, Don’t Leave, Soare, Outro, O zi şi Hoţ de Nori marchează începutul unui nou traseu muzical pentru trupa Hi-Q, iar acest lucru este punctat şi la nivel de imagine, prin intermediul noului videoclip, "Solo".

Pentru mai multe detalii, accesaţi www.hiq.ro sau pagina de Facebook

Despre Hi-Q

Hi-Q este cea mai populară trupă pop românească. Hi-Q luat naştere în 1996, la Braşov. Până în prezent, Hi-Q a lansat pe piaţă 8 albume, un album acustic "Best Of" şi 20 de videoclipuri. Trupa este cunoscuta atât pentru succesul în muzică (8 single-uri number one în România), cât şi pentru cariera în televiziune (Antena1, PrimaTV, AcasaTV, TVR2, Antena2).
Sursa: hiq.ro - 4 Mai, 2012
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z