# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> directia 5 feat. Lidia Buble - Forever love

directia 5 feat. Lidia Buble - Forever love

directia 5 feat. Lidia Buble - Forever love
Iubirea nu cunoaste granite si se manifesta la fel, oriunde in lume. Fie ca este vorba de sensibilitatea ce ne cuprinde in orasul iubirii, Paris, sau de pasiunea si efervescenta latinilor din Argentina, baietii de la directia 5 si Lidia Buble ne duc in jurul lumii in videoclipul “Forever Love”. 

Videoclipul este regizat de catre Dan Petcan, iar piesa “Forever Love” este compusa de catre Marian Ionescu si versurile sunt scrise de catre Raluca Diana David.  

Cum dragostea este mereu la inaltime, artistii au urcat deasupra Bucurestiului pentru a filma videoclipul piesei, tocmai pentru a sublinia mesajul profund al versurilor, acela ca dragostea vine sub cele mai variate forme, in cele mai interesante locuri, de multe ori fara ca noi sa observam, pana cand intr-o zi, realizam ca persoana iubita a fost tot timpul alaturi de noi. 

„Forever Love este noul nostru single. Ne-am intalnit cu Lidia Buble, a fost dragoste la prima vedere, iar Lidia i-a adus energie si multa frumusete. Am inregistrat acest cantec cu speranta ca o sa va placa si ne-a trecut prin cap sa-i facem un videoclip”, declara Marian Ionescu, solistul trupei directia 5. 

Single-ul este extras de pe albumul “Rock’n Roll, Baby”, pe care directia 5 il va lansa pe 31 octombrie la Sala Palatului, unde vor sustine un mega-concert, la care invitat special va fi Lidia Buble. Albumul “Rock’n Roll, Baby!” este al 24-lea material discografic lansat de catre directia 5 in cei peste 21 de ani de activitate muzicala.

La doar 21 de ani, Lidia Buble a cucerit topurile muzicale cu single-ul “Noi simtim la fel”, feat-ul cu Adrian Sina si este considerata una dintre cele mai bune voci din muzica romaneasca. Lidia a fost prezenta pe 12 septembrie pe scena Romanian Music Awards unde a primit premiul Best New Act.
Sursa: Cat Music - 16 Septembrie, 2014