# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Denize si Tony Lupu lanseaza "Don't Be Afraid"

Denize si Tony Lupu lanseaza "Don't Be Afraid"

Denize si Tony Lupu lanseaza "Don't Be Afraid"

Denize şi Tony Lupu ne dau curaj cu cel mai nou single - ,,Don't be afraid"

Tinerii artişti colaborează în premieră şi îşi îmbină armonios vocile pe această piesă cu un sound fresh ce transmite un mesaj important către adolsecenţi: să aibă curaj să îşi exprime cele mai intense trăiri.

Clipul piesei îi înfăţişează pe Denize şi pe Tony în rolurile principale. Cei doi se întâlnesc din întâmplare, se plimbă pe străzile din Bucureşti şi se împrietenesc. Astfel, clipul prezintă aventura lor de pe străzile capitalei.

După debutul în lumea muzicală cu piesa ,,Be true", Denize continuă să ne uimească cu această colaborare inedită.

,,Piesa este despre iubirea adolescentină care încă îmi provoacă fluturi în stomac, am scris versurile cu drag şi m-am inspirat din viaţa mea de zi cu zi" - a declarat tânăra artistă despre cel mai nou single.

Tony Lupu este, de asemenea, un nou personaj de pe scena muzicală din România care completează perfect vocea lui Denize. Tony a declarat despre cel mai nou single: ,,Piesa, când am primit-o de la Sonus Records am simţit că trebuie neapărat să scriu pe ea! Am închis ochii, ascultam instrumentalul şi, la un moment dat, mi-a trecut prin cap o linie care se potrivea super bine pe beat şi care m-a ajutat să-mi scriu şi versurile cu o lejeritate super mare!

Am fost atras de piesă încă de la prima storfa, atunci când am auzit-o pe Denize cântând! Versurile mi-au plăcut super mult şi am putut să scriu imediat pe filmul lor."

Sursa: Sonus Records - 11 Septembrie, 2020