# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Denisa Moga lanseaza single-ul „Maker”

Denisa Moga lanseaza single-ul „Maker”

Denisa Moga lanseaza single-ul „Maker”
Denisa Moga lanseaza a doua piesa din cariera solo: "MAKER". Single-ul este compus de catre Adi Colceru, Laurentiu Duta, Andreea Moldovan si Manuela Cherejy, iar videoclipul a fost regizat de SegaFrate in colaborare cu Marian Preda si Stancu Marian.

"«Maker» este o piesa cu un mesaj de dragoste profund, adresat adolescentilor care pleaca inca de copii de acasa pentru a-si urma visele. Se intampla adesea sa treaca prin momente grele, sa isi piarda speranta, iar atunci se indreapta spre acest «Maker», rugandu-l sa le arate lumina pentru a putea merge mai departe. Este o piesa in care am investit multe sentimente si sper ca voi reusi sa va transmit aceasta emotie", declara Denisa Moga.

Originara din Sebes, judetul Alba, Denisa Moga are aproape 18 ani si este eleva in clasa a douasprezecea la Colegiul " Ion Luca Caragiale" din Bucuresti. In 2015, Denisa Moga a participat la tabara de muzica DeMoga Summer Camp, moment care a determinat-o sa isi continue pasii spre o cariera muzicala, iar in toamna anului trecut s-a mutat in Bucuresti pentru a putea imbina mai usor utilul cu placutul, mai exact scoala si muzica. A debutat in decembrie 2017 cu piesa " SINGURI" alaturi de Cat Music, apoi a urmat piesa " TOXIC", un featuring cu Mircea Eremia.
Sursa: Cat Music - 18 Ianuarie, 2019