# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Denisa Moga feat. Mircea Eremia - Toxic

Denisa Moga feat. Mircea Eremia - Toxic

Denisa Moga feat. Mircea Eremia - Toxic
Asa cum ne-a promis la sfarsitul anului 2017, cand a debutat cu piesa "Singuri", Denisa Moga revine cu single-ul "Toxic", ce aduce si o colaborare cu Mircea Eremia.

"Am pus foarte mult suflet in aceasta piesa, este vorba despre o poveste de dragoste adolescentina in care ea il iubeste pe el, dar el nu are curajul sa isi asume aceasta iubire, dar nici sa renunte, iubind-o "dupa cum bate vantul", declara Denisa Moga.

"Pe Denisa am cunoscut-o cu cativa ani in urma in studio. Este o fata muncitoare si talentata. Am acceptat cu drag invitatia ei de a canta pe aceasta piesa. Vocile noastre suna bine impreuna, iar "Toxic" imi place foarte tare, transmite un vibe bun!" 

Piesa "Toxic" este compusa in studiourile DeMoga Music si produsa de Andy Ghisoiu, Robert Toma, Alex Parker si Marius Moga. Pentru videoclip, cei doi artisti au lucrat cu Sergiu Nicula si Marian Preda si au ajuns la Vulcanii Noroiosi, unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania.

Denisa Moga este eleva in clasa a XI-a la Colegiul National "Lucian Blaga" din Sebes, profilul Stiintele Naturii, intensiv limba germana. In vara lui 2015, Denisa a participat la tabara de muzica "DeMoga Summer Camp", iar experientele minunate traite alaturi de minunata echipa DeMoga au determinat-o sa continue pasii catre o cariera muzicala. De aici si singura legatura cu Marius Moga, chiar daca multe persoane s-au intrebat daca sunt rude.

Dupa ce a debutat cu single-ul "Ilegal", alaturi de sora sa, Alina Eremia, piesa cu peste 23 de milioane de vizualizari pe YouTube, Mircea a lansat single dupa single, cum ar fi "Interzis", "Drame si iubiri", "Dragostea doare", "Cardio", "Plec eu" (feat Cosy), iar cel mai recent single este "Dor de noi", pe care Mircea l-a lansat in noiembrie 2017. Mircea Eremia pregateste si urmatorul single solo, pe care il va lansa in curand, ce aduce si o schimbare de stil muzical.