# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Delia - Ce are ea

Delia - Ce are ea

Delia - Ce are ea
Delia lanseaza primul ei videoclip cu imagini dintr-un concert de la Sala Palatului. 

Single-ul "Ce are ea" este compus de catre Sandor Biro in studioul Famous Production si a fost interpretat pentru prima data, in varianta finala, in cadrul concertelor sold out "Welcome to Deliria", pe care artista le-a sustinut pe 2 si 3 aprilie la Sala Palatului.

Momentul piesei "Ce are ea" a fost plin de magie, sensibilitate si efecte speciale, sustinut de tehnologia de mapare creata de catre o echipa de specialisti pentru concertele "Welcome to Deliria".

"Ce are ea este o piesa sensibila. De cand am cantat o parte din ea la radio, lumea s-a declarat indragostita pe viata de ea. Dupa lansarea noului meu album, Deliria, lumea canta cu mine vers cu vers in concerte. Nu cred ca am mai trait asta pana acum, sunt extrem de recunoscatoare si fericita de tot ce mi se intampla", declara Delia.

Piesa "Ce are ea" este al treilea single extras de pe albumul "Deliria", lansat la inceputul lunii aprilie, in cadrul concertelor "Welcome to Deliria", dupa mega-hiturile "Gura ta" (feat Deepcentral) si "Da, mama". Pe materialul discografic cu numarul 4 al artistei se gasesc si colaborarile cu Taxi ("Atat de trist") si Carla's Dreams ("Cum ne noi"), dar si piese noi ca "1234 (Unde dragoste nu e)", "Ce zodie esti?" (feat Marius Moga) sau "Cine m-a facut om mare".

Sursa: Cat Music - 29 Aprilie, 2016