# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Evenimente >> Dekadens lanseaza noul clip, Fix Me Up, printr-un concert in Club Control

Dekadens lanseaza noul clip, Fix Me Up, printr-un concert in Club Control

Dekadens lanseaza noul clip, Fix Me Up, printr-un concert in Club Control
Dekadens sarbatoreste alaturi de fani lansarea celui mai nou videoclip, Fix Me Up. Trupa va sustine un concert in Club Control pe 25 mai in cadrul caruia va prezenta fanilor pentru prima data clipul realizat pentru cel mai recent single al sau. In deschiderea concertului Dekadens vor canta cei de la Fractures.

Videoclipul Fix Me Up a fost filmat intr-un decor alb pe parcursul a doua zile, la inceputul lunii martie, pe o vreme ce te ducea cu gandul mai degraba la primele zile din ianuarie. Regia si productia este semnata de Radu Tudoroiu iar filmarile s-au desfasurat in satul Roata de Jos, judetul Giurgiu, intr-un camp pe care echipa l-a inchiriat de la un satean. Ideea de la care s-a pornit a fost una centrata in jurul solistei, Andreea Lupescu: o camera plina cu papusi, construita in mijlocul campului, mesajul fiind acela ca poti evada oricand de oriunde, nu exista limite reale ci doar autoinduse – pana la urma, noi toti suntem niste papusi care trebuie reparate.

Despre cum s-a nascut piesa "Fix Me Up", Andreea scria pe blogul trupei: “Am intrat la dus si am inceput sa fredonez ceva care apoi s-a transformat in altceva, si a ajuns: 'Fix me up, now i don’t wanna find a place to go, oh i don’t know..but..'. Mi se intampla frecvent sa cant in timp ce fac dus, si unele melodii mi se par geniale, numai ca le uit pana ies din baie. De data aceasta am simtit ca e ceva BIG, asa ca am iesit din dus cu sapun pe mine, am luat mobilul si am inregistrat repede”. 

Pe 25 mai Dekadens isi asteapta fanii la o petrecere de neuitat in Club Control, cei care vor fi prezenti avand ocazia sa vada, in premiera, videoclipul Fix Me Up!
 
Vineri, 25 mai, Control Club, 10 p.m., intrarea 15 lei. 

Sursa: musicinspace.com - 22 Mai, 2012