# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Deepcentral revine cu "Hey Girl (Dreaming of Moscow)"

Deepcentral revine cu "Hey Girl (Dreaming of Moscow)"

Deepcentral revine cu "Hey Girl (Dreaming of Moscow)"
Formatia Deepcentral a reusit sa incante publicul in "perioada dance" 2008-2011 cu cele mai puternice single-uri din acel moment: "Russian Girl", "In Love", "Music Makes Me Free" sau "Speed of Sound".

Desi recent Deepcentral a tinut playlist-ul radio/tv cu cele mai frumoase piese de dragoste ("O Stea", "Sus pana la cer", "Dragostea invinge") acum cei doi membri Deepcentral, George si Doru, revin cu sound-ul care i-a consacrat.

Sustinuti de Universal Music Romania si Forward Agency, Deepcentral lanseaza noul single "Hey Girl (Dreaming of Moscow)", piesa cu o puternica energie dance si care beneficiaza de un videoclip deosebit, in regia lui Slava Sirbu.

George Calin si Doru Todorut (Deepcentral) au declarat: "<<Hey Girl (Dreaming of Moscow)>> este o piesa diferita de ce am facut in ultima vreme, o piesa care ofera o energie aparte. Am cantat-o pentru prima data pe o scena din Moscova, in fata a 6000 de oameni, in vara acestui an. A fost un sentiment fantastic, asta ne-a incurajat sa grabim lansarea ca single a piesei."

Deepcentral a prezentat pentru prima oara piesa in Romania pe doua dintre cele mai mari scene locale - in cadrul galelor premiilor Romanian Music Awards Brasov 2014 si Media Music Awards Sibiu 2014.
 
Recent Deepcentral a lansat si piesa "Sunshine", colaborare cu unii dintre cei mai cunoscuti artisti dance din Rusia - Sunstroke Project.