# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Deepcentral prezintă "Troublemaker"

Deepcentral prezintă "Troublemaker"

Deepcentral prezintă "Troublemaker"
Deepcentral, adica Doru Todorut si George Calin, sunt cei care au oferit publicului din Romania, alaturi de multe alte single-uri de succes, hiturile "O Stea", "Sus pana la cer" si recentul "Dragostea Invinge", o piesa sincera si optimista care se bucura de o puternica sustinere din partea posturilor radio/tv si a fanilor.

Reprezentati de Universal Music Romania si Forward Agency, Deepcentral revine cu "Troublemaker", varianta in limba engleza a celui mai recent videoclip regizat de acelasi Slava Sirbu, impreuna cu un pachet de remix-uri produse de trei dintre cei mai in voga remixer-i romani.

Link Youtube "Troublemaker" Original: //youtu.be/shAe1ZdtnBo

Manuel Riva este nimeni altul decat George Calin, "jumatate" din Deepcentral, el fiind totodata DJ-ul si producatorul principal al formatiei, calitatile creative ale lui fiind unele evidente. Manuel Riva este pseudonimul sub care George desfasoara activitatile de DJ si Remixer, unul dintre primele sale materiale fiind abordarea deep house a piesei Troublemaker.

Link Youtube "Troublemaker Manuel Riva Remix": //youtu.be/i-0oTqqewto

Remix-ul lui Odd a fost realizat in studiourile Fly Records care apartin trupei Fly Project. Pana la remix-ul pentru Deepcentral, Odd a mai realizat remix-uri celebre pentru Fly Project, Antonia, Akcent, Raluka, Amna dar si alte remix-uri incluse pe compilatii internationale.

Link Youtube "Troublemaker Fly Records Remix by Odd": //youtu.be/7vG_OSsOiJc

Paul Damixie face parte din echipa de productie HaHaHa Production si formeaza, alaturi de Lee Heart, una dintre cele mai tonice trupe romanesti - Radio Killer, cu care a cunoscut succesul international. Ca producator si remixer, Paul Damixie a lansat peste 40 de remixuri in colaborare cu label-uri din Marea Britanie, Italia, SUA si Romania, pentru zeci de artisti de renume.

Link Youtube "Troublemaker Paul Damixie Remix": //youtu.be/5P_RwHsZdtU

Deepcentral pregateste in continuare un nou single surpriza, colaborare cu un nume international. Data lansarii va fi anuntata in scurt timp.