Deepcentral - Dependent | Versuri.ro
Deepcentral - Dependent | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Deepcentral - Dependent

Deepcentral - Dependent


Deepcentral - Dependent
Dupa ce colaborarea cu Delia pentru piesa "Gura ta" a fost cea mai difuzata piesa a anului 2016 si dupa succesul piesei "Unde esti", alaturi de Loredana Groza, baietii de la Deepcentral revin in atentia noastra cu piesa "Dependent" insotita de un de un videoclip de exceptie. 

"Dependent" este o piesa cu un mesaj profund si o stare ce ne aduce in prim plan sentimente de dragoste si de regret. Baietii de la Deepcentral vin in atentia noastra cu un videoclip ce ne transmite stari diferite din viata, dependenta, dragoste,  indoiala. Videoclipul, in care regasim un amalgam de trairi, a fost realizat cu ajutorul lui Spike si ne transpune intr-o lume plina de sentimente aflate in antiteza.

"Sunt extrem de emotionat cu ocazia lansarii acestui videoclip. E o poveste, pe cat de simpla (dar nu simplista), pe atat de intensa, combintie de stari ce o regasesc si in piesa "Dependent". Eu am devenit dependent de piesa, iar clipul imi place maxim. Multumim, Spike!" declara Doru Todorut.

Povestea pe care baietii de la Deepcentral o prezinta in videoclip este una pe care fiecare dintre noi a trait-o la un moment dat. Sound-ul piesei este unul foarte cool si fresh, asa cum ne-au obisnuit baietii de fiecare data. Este o piesa in care multi dintre noi ne vom regasi, este o piesa ce transmite o stare puternica si aparte.

"Nu cred sa fi asteptat cu mai multa nerabdare lansarea unui videoclip nou Deepcentral. Dependent este o piesa speciala in evolutia trupei, are o stare aparte si sunt mandru ca va putem prezenta si videoclipul, incepand de astazi ", spune George Calin.

Piesa "Dependent" este compusa si produsa de cei doi artisti, in studioul HitCentral si este inspirata din propriile trairi. Fiecare dintre cei doi componenti ai trupei Deepcentral au contribuit cu idei, sentimente si experiente personale pentru a ne putea bucura de aceasta piesa si pentru ca mesajul ei sensibil sa ajunga in inimile tuturor.
Sursa: Media Pro Music - 31 Ianuarie, 2017
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Versuri Deepcentral - Dependent trimise de Beatrice:

Sunt treaz e o noua zi
Sunt fara tine in pаt, fara niciun gand
Traiesc, azi cum o fi, fara tine-s mat
Nu pot sa-mi revin

Ooo.. mi-e dor sa spun
Ooo.. numele tau acum

Dependent de nopti lungi fara cuvinte
Dependent de sarutul tau fierbinte
Dependent si nu stiu cum sa ma vindec
Dependent de tine

Dependent, dependent, dependent..
Dependent, dependent, dependent.. de tine

Sunt treaz e o noua zi
Ceasul a sunat, totu-i neschimbat
Dar tu, tu nu mai vii sa-mi spui s-a incheiat
Sa-ti spun te-am iertat, te-am iertat

Dependent de nopti lungi fara cuvinte
Dependent de sarutul tau fierbinte
Dependent si nu stiu cum sa ma vindec
Dependent de tine..

Dependent, dependent, dependent..
Dependent, dependent, dependent.. de tine

Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z