# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Danni Ionesco lanseaza videoclipul piesei "Andreea, Andreea"

Danni Ionesco lanseaza videoclipul piesei "Andreea, Andreea"

Danni Ionesco lanseaza videoclipul piesei "Andreea, Andreea"
Danni Ionesco a organizat un concurs de talente, pe care l-a jurizat alaturi de Noni, Shatyr si Criss Yann. Desi pe toate fetele care au participat la concurs le cheama "Andreea", singura care a reusit sa il cucereasca pe Danni este Ramona Hanganu. Povestea videoclipului a pornit in urma unui casting organizat pe pagina de Facebook a lui Danni Ionesco.

Productia videoclipului apartine echipei CevaDeVis, alaturi de care Danni Ionesco a lucrat si pentru videoclipul "QUB - I like my tunes". Piesa a fost compusa impreuna cu colegii de la Sindrum Media, Noni, Shatyr si Criss Yann. De make-up s-a ocupat Cosmina Olariu, iar de hair-styling, Alexandra Patruleasa. 

"Ne-am super distrat la filmari, nu ma asteptam sa fie atat de fun. Le multumesc tuturor Andreelor de pe Facebook, atat celor care apar in videoclip, cat si celor care m-au sustinut inca de cand am lansat acest single. Tin sa adresez si cateva multumiri speciale, in numele echipei, catre Andreea Doinea, Andreea Minculet, Cosmin Vijeu, Calina Epuran si Ramona Hanganu. Surprizele nu s-au incheiat odata cu lansarea videoclipului, va promit!", a declarat Danni Ionesco.


Sursa: Sindrum Media - 27 Mai, 2013