# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Curiozităţi despre Asaf Avidan şi Noora Noor

Curiozităţi despre Asaf Avidan şi Noora Noor

Curiozităţi despre Asaf Avidan şi Noora Noor
Noora Noor 

  • Albumul de debut al Noorei Noor, "Curious", lansat in 1999, a devenit in scurt timp unul dintre cele mai remarcabile albume Scandinave R&B, conscrand-o pe artista pe intreg mapamondul.
  • Noora Noor semneaza un contract cu Warner Music Group  la varsta de 15 ani dupa ce reprezentantii casei de discuri au auzit-o intr-un festival pentru tineret. 
  • Noora Noor lanseaza in anul 1999 albumul de debut  “Curious”, ce devine la scurt timp unul dintre cele mai importante albume de R&B si soul norvegian. Albumul a cunoscut un mare succes la nivel international, inclusiv in Japonia unde a fost vandut in zeci de mii de copii.
  • Noora Noor s-a remarcat si prin colaborari celebre, printre care se numara implicarea alaturi de Madcon pe albumul „So Dark the Con of Man”, dar si interpretarea personajului Maria Magdalena in faimoasa productie „Jesus Christ Superstar”.
Asaf Avidan 
 
  • De jumatate de an, Asaf Avidan calatoreste neobosit alaturi de chitara, muzicuta si vocea sa. 
  • In 2012, Asaf Avidan lanseaza “Avidan in a Box”, un album live acustic ce include reinterpretari ale unor piese deosebite din repertoriul sau. A
  • Asaf Avidan s-a apucat de muzica, hobby-ul sau permanent, in momentul in care lumea i-a fost data peste cap de despartirea de iubita lui de la acea vreme. Ce a urmat dupa, a fost succesul international cu hitul "One Day". 
  • Alaturi de Asaf Avidan si Noora Noor, in cadrul WonderDay vor sosi artisti in premiera in Romania, productii artistice originale, toate acestea fiind plasate intr-un spatiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiintalnite, instalatii luminoase spectaculoase si elemente fantastice ce vor prinde viata timp de o zi. Povestea incepe pe 29 iunie pe domeniul Palatului Mogosoaia.   

Sursa: amphitrion.ro - 11 Aprilie, 2014