Crush & Alexandra Ungureanu - C'est La Vie | Versuri.ro
Crush & Alexandra Ungureanu - C'est La Vie | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Crush & Alexandra Ungureanu - C'est La Vie

Crush & Alexandra Ungureanu - C'est La Vie


Crush & Alexandra Ungureanu - C'est La Vie

După ce anul trecut au aniversat 10 ani de activitate și au celebrat acest moment prin lansarea piesei "Dragostea e tralalala", Crush și Alexandra Ungureanu revin în atenția fanilor cu nou single, "C'est la vie". Soundul piesei subliniază maturizarea trupei, fiind un fusion dintre stilurile pe care trupa le-a abordat pe parcusul anilor și tendințele actuale. Mesajul versurilor este pe cât de simplu, pe atât de profund.

Cadrul general al videoclipului piesei a fost filmat într-un parc de disctracții și simbolizează ideea că viața are suișuri și coborâșuri, dar că poate însemna și distracție și adrenalină, dacă ești deschis să experimentezi și să răspunzi cu "da" provocărilor.

"Odată ce asculți piesa, te pierzi într-un Univers al iubirii, un Univers al celor care au avut măcar odată-n viață curajul de a iubi cu toată inima, spune Radu-Constantin Cernăuțan (Crush).

"Ador această piesă!", mai spune Alexandra. "Povestea ei a început în primăvară, când ne-am întâlnit în studio pentru a lucra la noul nostru material discografic. Ca și până acum, pentru a da autenticitate piesei, am dorit sa redăm în muzica și versurile noastre expriențele pe care noi le-am trait, experiențe în care se pot regăsi cât mai mulți oameni. Textul a prins viață odată cu apariția primului gând comun, în urma unui brainstorming: ‘We fall in love like crazy, than forget so easily'. Concluzia acestui prim gând comun ne-a condus la sintagma "C'est la vie". În jurul acestei concluzii am început, de altfel, să construim totul", încheie artista.

"Experianța pe care am dobândit-o în cei 10 ani de activitate în formula Crush+Alexandra, ne-a învățat că pentru a avea rezultate cât mai bune, este foarte importat să existe o echipă închegată, care se cunoaște și rezonează la aceleași idei. Tocmai din acest motiv, pentru versurile noului single, am optat pentru o colaborare cu Cristina Bălan, cu care noi am mai lucrat si pentru piesa ‘Where is the love', lansată în anul 2012" - a spus Sorin Seniuc (Crush).

Videoclipul piesei "C'est la vie" poartă semnătura lui Radu-Constantin Cernăuțan (Crush), care s-a ocupat atât de scenariul cât și de regia acestuia.  Nu este la prima experiență de acest fel, el semnând regia mai multor clipuri, printre care și a altor trei clipuri Crush+Alexandra Ungureanu (‘I need you more', ‘Where is the love' și ‘Cuvinte'). Pentru montaj, colorizare si imagine, trupa a ales să colaboreze cu Anthony Icuagu, unul dintre cei mai talentați DOP din noul val.

"Clipul în sine este o metaforă și nu vrem să divulgăm prea multe, tocmai pentru că știm că fiecare își vede povestea din prisma experiențelor propii", au încheiat Crush și Alexandra.

Noua lor piesa se numeste "C'est La Vie" si o poti asculta mai jos, iar versurile traduse în limba română se regăsesc aici

Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Versuri Crush - C'est la vie trimise de Roza:

Beautiful days,
Feelin' amazed,
All the time..
Remember my baby,
Remeber that you were mine,
And no one, no one, no one knows,
How deep our memory goes.

Do you believe
We are deceived
By this life,
Everything changes,
Lovers are left behind,
And no one, no one, no one knows,
Where feelings go.

C'est la vie...
When life is like a door,
But you don't have the key,
Sometimes you have to break it.
Can't you see,
We fall in love like crazy,
Then forget so easily,
C'est la vie..
C'est la vie..
When dreams are flying high
But you're standing on your knee,
Sometimes you have to bend it,
Can't you see,
We fall in love like crazy,
Then forget so easily,
C'est la vie...

How many greys,
How many shades,
Passing by..
Over the heartaches,
Over the eyes that cry,
And no one, no one, no one knows..
When all the fire froze.

Beautiful days,
Fading away,
In the night..
Remember my baby,
Remeber when you were mine,
Cos no one, no one, no one knows,
Who comes and goes..

Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z