# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Cristi Nistor feat. Lucian Barda - Dragostea e un drog

Cristi Nistor feat. Lucian Barda - Dragostea e un drog

Finalistul de la Vocea Romaniei propune o noua piesa. Piesa "Dragostea e un drog" este cadoul lui Cristi Nistor si al lui Lucian Barda de Valentine's Day.

"Am compus aceasta piesa intr-o cumpana a vietii mele, intr-un moment destul de delicat. Ma regasesc puternic in mesajul textului, versurile fiind practic rupte din experientele vietii mele. Dragostea e sentimentul in care cred cel mai mult si care ma conduce in orice domeniu. Oricat ar fi de greu, continui sa ma las condus de aceasta forta.

Am inceput colaborarea cu Code Production in urma prieteniei de peste 10 ani care ma leaga cu Bogdan Tascau (Dl. Problema). Intr-o zi, aratandu-i cateva dintre compozitiile mele, s-a oprit, cu precadere, asupra acestei melodii, in care mi-a declarat  ca crezut foarte mult din prima secunda in care a auzit-o. Ne dorim ca, impreuna, sa reusim sa ajungem la sufletele voastre." ne-a declarat Cristi.

Piesa "Dragostea e un drog" a fost inregistrata si produsa in studiourile Code Production. Muzica si versurile au fost compuse de Cristi Nistor, Lucian Barda semnand partea de rap.

De orchestratie s-au ocupat Alin Tigănuş, Cristi Nistor si Tiberiu Bancila.
 
"Intr-una din saptamanile trecute, cand lucram in studiourile Code Production alaturi de Bogdan Tascau (Dl. Problema), mi s-a dat sa ascult refrenul de la "Dragostea e un drog". Mi-a placut mesajul pozitiv al piesei si pentru ca era nevoie de o parte de rap pentru final, am raspuns la fel de pozitiv provocarii, mi-am compus partea si in cateva zile s-a trecut la inregistrari." , a povestit Lucian Barda.

Lucian Barda (Bardasu) este songwriter la Code Production si urmeaza sa lanseze o noua piesa impreuna cu Free Deejays, in scurta vreme.

Make-up-ul a fost semnat de Mihaela Marinescu , styling-ul de Magda Mohamed iar sedinta foto a fost realizata de Mihai Dascalescu (Mediaholic Studio).

Sursa: Code Production - 15 Februarie, 2017