# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Corina - "Autobronzant"

Corina - "Autobronzant"

Corina - "Autobronzant"
Corina se transforma intr-o veritabila bomba sexy cu prilejul noului ei clip, pentru piesa “Autobronzant”, cu care isi propune sa cucereasca topurile muzicale in aceasta vara.

Daca la sedinta foto a noului single Corina isi etaleaza corpul perfect si pozeaza in costum de baie urcata pe spatele unui barbat atragator, plin de muschi, in noul videoclip artista poarta tinute sumare, afiseaza o imagine de veritabila “surfer princess” si se transforma in cea mai sexy jucatoare de rugby. 

Videoclipul surprinde atmosfera unui meci de beach-rugby de la malul marii. Imaginile colorate si vesele redau energia incredibila a plajelor braziliene.

Pentru un plus de senzualitate, Corina a optat si pentru o schimbare de look, uimindu-si fanii cu parul lung, blond, cu suvite deschise de soare si ondulate de apa sarata a marii.

Clipul poarta semnatura lui Radu Aldea, a fost realizat dupa un concept ANTZ, iar piesa este compusa de Studio 47 (Shift), impreuna cu DeMoga Music. 

"Autobronzant" se anunta a fi hitul verii si deja i-a adus Corinei titulatura de "Printesa Pop a Romaniei", "titlu" oferit cu generozitate de fanii sai de pe paginile de Facebook si Instagram. 

“Autobronzant” este o piesa fresh, cool, numai potrivita pentru o vara incendiara, iar videoclipul este de azi disponibil pe Youtube si la televiziunile muzicale.

Sursa: adpm.ro - 23 Iunie, 2014