Concurs: câştigă o invitaţie dublă la WonderDay - Ziua Minunilor de la Palatul Mogoşoaia! | Versuri.ro
Concurs: câştigă o invitaţie dublă la WonderDay - Ziua Minunilor de la Palatul Mogoşoaia! | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Concurs: câştigă o invitaţie dublă la WonderDay - Ziua Minunilor de la Palatul Mogoşoaia!

Concurs: câştigă o invitaţie dublă la WonderDay - Ziua Minunilor de la Palatul Mogoşoaia!


Concurs: câştigă o invitaţie dublă la WonderDay - Ziua Minunilor de la Palatul Mogoşoaia!
Dă-i LIKE şi comentează la acest post în perioada 3 iunie 2014 - 9 iunie 2014, ora 20:00 şi poţi castiga o invitaţie dublă la WonderDay din 29 iunie 2014, Domeniul Palatului Mogosoaia.

Premiul este asigurat de amphitrion.ro.
 
WonderDay este primul eveniment concept din Romania si isi propune sa recreeze o lume de basm, pornind de la cadrul natural impresionant oferit de domeniul Palatului Mogosoaia, ce va fi transformat intr-un adevarat taram de basm prin decoruri speciale, instalatii luminoase inedite si personaje surprinzatoare ce vor prinde viata timp de o zi. Evenimentul este cu atat mai special cu cat ofera sansa de a asculta in premiera muzica live a unor artisti precum Asaf Avidan, Noora Noor sau Tape Five, carora li se adauga Delilah, Aylin si The Lucky Charms, dar si numerosi alti muzicieni ce vor asigura coloana sonora a unei povesti de neuitat.
 
Regulament concurs

Condiţii de participare: pentru a putea participa la acest Concurs trebuie să aveţi varsta minimă 18 ani şi un cont valid de Facebook.

Perioada de desfăşurare a Concursului: 3 iunie 2014 - 9 iunie 2014, ora 20:00.

Premiul Concursului: o invitaţie dublă, la WonderDay din 29 iunie 2014, pe domeniul Palatului Mogosoaia de langa Bucuresti. Va fi ales un câştigător, care va primi o invitaţie dublă la acest eveniment. 

Înscrierile se realizează în perioada sus menţionată. Pentru a fi valabilă înscrierea este necesar să daţi Like statusului legat de acest eveniment pe pagina Versuri.ro de Facebook şi să scrieţi un comentariu. Câştigătorul vor fi ales, dintre cei care întrunesc toate condiţiile înscrierii în Concurs, prin tragere la sorţi, în data de 10  iunie 2014. Câştigătorul va fi anunţat printr-un mesaj pe contul de pe care s-au înscris la acest Concurs. Un câştigător va fi validat abia după ce va trimite următoarele date: Nume, prenume, seria şi numarul C.I. şi un număr de telefon la adresa de e-mail indicata in mesajul prin care a fost informat că a fost ales prin tragere la sorţi. Dacă în termen de 48 de ore de la notificare, nu vom primi datele necesare, va fi desemnat un alt câştigător. 

Pentru identificare şi ridicarea invitaţiei, câştigătorul desemnat va prezenta un document de identitate: paşaport, buletin de identitate sau carte de identitate. 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, în mod justificat, orice participare.

Desemnarea câştigătorului se va realiza prin tragere la sorţi, în sistem computerizat, cu ajutorul aplicaţiei Random.org. 

Participanţii la Concursul care face obiectul prezentului regulament, se obligă să respecte prezentul regulament. În cazul nerespectării prezentului regulament de Concurs, premiul câştigat nu se va acorda. 

În cazul în care Organizatorul suspenda sau intrerupe Concursul, un simplu anunţ în această privintă va fi afişat pe site. Prin afişarea anunţului respectiv, Concursul va fi suspendat sau intrerupt de drept si nicio parte interesată nu va avea temei în a pretinde continuarea acestuia sau orice fel de despăgubiri. 
Sursa: Versuri.ro - 3 Iunie, 2014
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z