Concurs: câştigă o invitaţie dublă la "Gala Aniversară - Zamfir 50" | Versuri.ro
Concurs: câştigă o invitaţie dublă la "Gala Aniversară - Zamfir 50" | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Concurs: câştigă o invitaţie dublă la "Gala Aniversară - Zamfir 50"

Concurs: câştigă o invitaţie dublă la "Gala Aniversară - Zamfir 50"


Concurs: câştigă o invitaţie dublă la "Gala Aniversară - Zamfir 50"
Dă-i LIKE şi comentează la acest post în perioada 6 mai 2014 - 9 mai 2014, ora 20:00 şi poţi castiga una dintre cele două invitaţii duble la "Gala Aniversara - Zamfir 50".
 
Gala Aniversara - Zamfir 50 va fi un eveniment festiv complex, care va cuprinde expoziţii, spectacol cu 150 de artişti pe scena, decernări de premii şi distincţii, sesiune de autografe şi momente cu invitaţi speciali. Gala Aniversară se doreste a fi un eveniment de o reală valoare culturală care să pună în lumină, nivelul artistic şi cariera de peste 5 decenii a celui mai renumit şi apreciat artist român, la nivel internaţional, din toate timpurile: maestrul Gheorghe Zamfir.


Regulament concurs

Condiţii de participare: pentru a putea participa la acest Concurs trebuie să aveţi varsta minimă 18 ani şi un cont valid de Facebook.

Perioada de desfăşurare a Concursului: 6 mai 2014 - 9 mai 2014, ora 20:00.

Premiile Concursului: două invitaţii duble, oferite de biroul de management al maestrului Gheorghe Zamfir la Gala Aniversara - Zamfir 50 din data de 31 mai 2014, la Ateneul Român, începand cu orele 19:30. Vor fi aleşi doi câştigători, fiecare va primi câte o invitaţie dublă la acest eveniment. 

Înscrierile se realizează în perioada sus menţionată. Pentru a fi valabilă înscrierea este necesar să daţi Like statusului legat de acest eveniment pe pagina Versuri.ro de Facebook şi să scrieţi un comentariu. Câştigătorii vor fi aleşi, dintre cei care întrunesc toate condiţiile înscrierii în Concurs, prin tragere la sorţi, în data de 10 mai 2014. Câştigătorii vor fi anunţaţi printr-un mesaj pe contul de pe care s-au înscris la acest Concurs. Un câştigător va fi validat abia după ce va trimite următoarele date: Nume, prenume, CNP, adresa de livrare şi numărul de telefon la adresa de e-mail indicata in mesajul prin care a fost informat că a fost ales prin tragere la sorţi. Dacă în termen de 48 de ore de la notificare, nu vom primi datele necesare, va fi desemnat un alt câştigător. 

Pentru identificare şi ridicarea invitaţiilor, câştigătorii desemnaţi vor prezenta un document de identitate: paşaport, buletin de identitate sau carte de identitate. 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, în mod justificat, orice participare.

Desemnarea câştigătorilor se va realiza prin tragere la sorţi, în sistem computerizat, cu ajutorul aplicaţiei Random.org. 

Participanţii la Concursul care face obiectul prezentului regulament, se obligă să respecte prezentul regulament. În cazul nerespectării prezentului regulament de Concurs, premiul câştigat nu se va acorda. 

În cazul în care Organizatorul suspenda sau intrerupe Concursul, un simplu anunţ în această privintă va fi afişat pe site. Prin afişarea anunţului respectiv, Concursul va fi suspendat sau intrerupt de drept si nicio parte interesată nu va avea temei în a pretinde continuarea acestuia sau orice fel de despăgubiri.
Sursa: Versuri.ro - 5 Mai, 2014Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z