Concurs: câştigă o invitaţie dublă la concertul Yanni de la Bucureşti | Versuri.ro
Concurs: câştigă o invitaţie dublă la concertul Yanni de la Bucureşti | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Concurs: câştigă o invitaţie dublă la concertul Yanni de la Bucureşti

Concurs: câştigă o invitaţie dublă la concertul Yanni de la Bucureşti


Concurs: câştigă o invitaţie dublă la concertul Yanni de la Bucureşti
Dă-i LIKE şi comentează la acest post în perioada 13 mai 2014 - 16 mai 2014, ora 20:00 şi poţi castiga una dintre cele două invitaţii duble la concetul Yanni din 30 Mai 2014, Sala Palatului.

Premiile sunt asigurate de vreaubilet.ro, principalul furnizor de bilete la cele mai bune concerte.
 
YANNI alaturi de orchestra sa inegalabila va concerta pe 30 mai la Sala Palatului din capitala incepand cu orele 20:00, iar turneul mondial din acest an, ii va purta pe talentatii artisti in peste 20 de tari, pentru a incanta  audienta cu legendarele compozitii muzicale, iubite in intreaga  lume de peste 30 de ani.

Cu o productie artistica noua, propulsata de tehnologia inovativa avansata, Yanni va furniza publicului de la Bucuresti una dintre performanțele sale cu cel mai bun sunet auzit vreodata intr-un concert live. Cei prezenti la Sala Palatului pe 30 mai vor putea asculta melodiile preferate, de la inceputul carierei lui Yanni, pana la cele mai recente compozitii ale sale, inclusiv piese noi, orchestrate in stilul clasic, ce nu au mai fost cantate vreodata intr-un alt concert.  
 
Regulament concurs

Condiţii de participare: pentru a putea participa la acest Concurs trebuie să aveţi varsta minimă 18 ani şi un cont valid de Facebook.

Perioada de desfăşurare a Concursului: 13 mai 2014 - 16 mai 2014, ora 20:00.

Premiile Concursului: două invitaţii duble, oferite de VreauBilet.ro la concetul Yanni din 30 Mai 2014, de la Sala Palatului, incepand cu ora 20.00. Vor fi aleşi doi câştigători, fiecare va primi câte o invitaţie dublă la acest eveniment. 

Înscrierile se realizează în perioada sus menţionată. Pentru a fi valabilă înscrierea este necesar să daţi Like statusului legat de acest eveniment pe pagina Versuri.ro de Facebook şi să scrieţi un comentariu. Câştigătorii vor fi aleşi, dintre cei care întrunesc toate condiţiile înscrierii în Concurs, prin tragere la sorţi, în data de 17 mai 2014. Câştigătorii vor fi anunţaţi printr-un mesaj pe contul de pe care s-au înscris la acest Concurs. Un câştigător va fi validat abia după ce va trimite următoarele date: Nume, prenume, seria şi numarul C.I. şi un număr de telefon la adresa de e-mail indicata in mesajul prin care a fost informat că a fost ales prin tragere la sorţi. Dacă în termen de 48 de ore de la notificare, nu vom primi datele necesare, va fi desemnat un alt câştigător. 

Pentru identificare şi ridicarea invitaţiilor, câştigătorii desemnaţi vor prezenta un document de identitate: paşaport, buletin de identitate sau carte de identitate. 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, în mod justificat, orice participare.

Desemnarea câştigătorilor se va realiza prin tragere la sorţi, în sistem computerizat, cu ajutorul aplicaţiei Random.org. 

Participanţii la Concursul care face obiectul prezentului regulament, se obligă să respecte prezentul regulament. În cazul nerespectării prezentului regulament de Concurs, premiul câştigat nu se va acorda. 

În cazul în care Organizatorul suspenda sau intrerupe Concursul, un simplu anunţ în această privintă va fi afişat pe site. Prin afişarea anunţului respectiv, Concursul va fi suspendat sau intrerupt de drept si nicio parte interesată nu va avea temei în a pretinde continuarea acestuia sau orice fel de despăgubiri. 
Sursa: Versuri.ro - 13 Mai, 2014
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z