Concert Placebo, 6 august 2012, Bucuresti | Versuri.ro
Concert Placebo, 6 august 2012, Bucuresti | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Evenimente >> Concert Placebo, 6 august 2012, Bucuresti

Concert Placebo, 6 august 2012, Bucuresti


Concert Placebo, 6 august 2012, Bucuresti
Placebo, una dintre cele mai apreciate trupe britanice de rock alternativ, formată în 1994, se întoarce cu primul concert după aproape un an de pauză, pe 28 aprilie la O2 Indigo, Londra. După 15 ani de activitate, şase albume, 11 milioane de albume vândute, succese şi despărţiri, Brian Molko (chitară / voce), Stefan Olsdal (bas) şi Steve Forrest (tobe) sunt pregătiţi să se reîntoarcă pe scenă în 2012. Albumul de debut al trupei, Placebo, a fost înregistrat între 1995 şi 1996 şi a fost urmat de un turneu european alături de David Bowie. Se spune că au primit recunoaşterea internaţională odată cu single-ul Nancy Boy, care a avut un succes răsunător în Europa, în timp ce trupa se pregătea să înregistreze următorul material discografic. Al doilea album, Without You I’m Nothing, lansat în 1998, include piesa cu acelaşi nume pe care a cântă David Bowie şi single-ul Pure Morning, single care este şi astăzi considerat unul dintre cele mai populare al trupei.
 
După doi ani de înregistrări şi concerte, Placebo a revenit în 2000 cu al treilea album, Black Market Music, urmat de lansarea single-ului Sleeping With Ghosts, în 2003. Pe parcursul anului următor, a apărut DVD-ul Soulmates Never Die care conţine imagini din concertul din Bercy, Paris din turneul Sleeping With Ghosts. În ianuarie 2009, Placebo a terminat de înregistrat albumul Battle for the Sun, o continuare a celui din 2006, Meds. Noul material a fost primul la care Brian şi Stefan au lucrat cu toboşarul Steve Forrest. După lansarea primului single de pe album, For What It’s Worth, Placebo a ajuns pe locul 1 în European Billboard Chart, unde a rămas pentru două săptămâni, albumul a ocupat acelaşi loc în 10 ţări, a ajuns în top 5 în alte 20, a câştigat MTV Europe Music Awards la categoria Best Alternative şi a ocupat cele mai bune poziţii în topurile muzicale din SUA şi Japonia. De la lansarea Battle for the Sun până în prezent, trupa continuat să-şi promoveze albumele prin concerte în toată lumea.
 
În decembrie 2009, Placebo a lansat iTunes Live: London Festival '09, un album live înregistrat la festivalul iTunes de la The Roundhouse, Camden. Cel de-al doilea DVD live al trupei, We come In Places, înregistrat la Brixton Academy, a fost lansat in 2011. La începutul acestui an, după anunţul că se vor întoarce în studio pentru a lucra la cel de-al şaptelea material discografic, membrii trupei Placebo au dezvăluit numele câtorva dintre cele mai importante festivaluri europene la care vor concerta: Sziget (Ungaria), Frequency (Austria), Rock Im Potts şi Highfield (Germania). Luni, 6 august 2012, Placebo se întoarce în România pentru un concert marca TM LIVE, pe Stadionul Iolanda Balaş Söter din Bucureşti. Accesul se face începând cu ora 18:00.

BILETE ÎN AVANS
Tribună: 145 RON (număr limitat de bilete)
Gazon A: 125 RON
Gazon B: 95 RON
 
Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro şi în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro. Lista completă a celor peste 500 de oficii de pe întreg cuprinsul ţării poate fi accesată aici: www.bilete.ro/informatii.asp?sectiunea=oficii-postale-partenere Informaţii VIP se pot afla printr-un email la VIP@TMLIVE.ro
 
BILETE LA INTRARE
Tribună: 190 RON (număr limitat de bilete)
Gazon A: 160 RON (număr limitat de bilete)
Gazon B: 125 RON (număr limitat de bilete)
 
ACCESUL MINORILOR ESTE STRICT INTERZIS!
Ví RECOMANDíM Sí AVEŢI UN ACT DE IDENTITATE VALABIL.
Sursa: tmlive.ro - 29 Februarie, 2012Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z