# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Cabron lanseaza videoclipul piesei Show TV

Cabron lanseaza videoclipul piesei Show TV

Cabron lanseaza videoclipul piesei Show TV
Dupa mega-succesul din 2010 cu Letz be friends- piesa care a strans peste 4 milioane de vizualizari doar pe canalul de YouTube HaHaHa Production, sau Femei [feat. Don Baxter], Cabron lanseaza videoclipul piesei Show TV, aducand un nou hit in strada printr-o abordare deja recunoscuta, dar si prin versurile cu un mesaj social puternic.
 
E o piesa care are un mesaj simplu si adevarat. Fiind obisnuit - ca mai toti fratii mei romani - sa fac haz de necaz, am tratat-o intr-o maniera putin caterincoasa. Ma deranjeaza ca vorbim mai mult despre ce am vrea sa fim, decat despre ce suntem cu adevarat...ma deranjeaza ca la televizor e mai mult teatru si nu prea mai e nimic "pe bune"...dar in acelasi timp ma amuza toate lucrurile astea.

Ca e realitate, sau e doar un rol pe care il jucam fiecare...e SHOW TV si show-ul trebuie sa continue!, declara Cabron.
 
Videoclipul piesei Show TV a fost filmat in statiunea Mamaia si ilustreaza intr-un mod simplu si direct observatiile moralizatoare dar acide, ale artistului.

Piesa Show TV a fost produsa in studiourile HaHaHa Production si este - pe langa mixtape-ul On The Air - al treilea single lansat de artist in decurs de un an.

Cabron este fondatorul trupei Codu’ Penal, alaturi de Shobby, lansand 3 albume in aceasta formula. A colaborat de-a lungul timpului cu artisti ca Don Baxter, Smiley, Alex Velea, Nico, Sisu, Puya, La Familia, Morometzii, sau Pacha Man.

 

Sursa: cabronoficial.ro - 4 August, 2011