# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Cabron și Theo Rose lansează colaborarea anului: „Fructul Interzis”

Cabron și Theo Rose lansează colaborarea anului: „Fructul Interzis”

Cabron și Theo Rose lansează colaborarea anului: „Fructul Interzis”

Cabron, una dintre cele mai importante voci ale hip-hop-ului din România, revine în 2022 cu o premieră pentru industria muzicală printr-o colaborare neaşteptată cu artista momentului, Theo Rose.

Cei doi artişti reuşesc să formeze o echipă perfectă, completându-se reciproc în noul single "Fructul Interzis", care surprinde insight-urile unei poveşti de dragoste pline de aparenţe. Se vorbeşte despre rupturile tot mai prezente în relaţiile moderne, pe care oamenii aleg să le evite şi să închidă ochii. "Fructul Interzis" nu este nimic altceva decât o perfectă punere în scenă a relaţiilor din ziua de astăzi, excelent surprinsă şi de Iura Luncaşu prin videoclipului regizat.

Povestea piesei a luat naştere din dorinţa de a demasca dedesubturile relaţiilor, după cum afirmă chiar Cabron: "Am vrut să vorbim despre ceva real, ceva prezent în viaţa de zi cu zi, despre care oamenii refuză sau se feresc să vorbească. Am simţit că e cazul să se abordeze şi direcţia asta, pentru că deşi ne ascundem după deget, foarte multă lume se regăseşte în povestea asta."

Colaborarea dintre cei doi a început foarte natural. "Theo Rose este una dintre cele mai bune voci din România la momentul actual, a fost foarte cool să colaborăm. Industria muzicală chiar avea nevoie de piesa asta, fix în formula asta!", mărturiseşte Cabron.

"Mulţumesc, Cabron! Ai venit în viaţa mea cu un impuls de care am avut nevoie, dar pe care nu-l aşteptam. N-am îndrăznit. Eşti monstru şi colaborarea asta e una dintre cele mai de top realizari ale mele. Ascultaţi povestea piesei", transmite Theo Rose.

"Fructul Interzis" este o coproducţie HaHaHa Production, Cat Music şi BigUP Music, iar în spatele acestui hit stau Alexandru Minculescu (Cabron), Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Şerban Cazan, Florin Boka, Dorian Micu, Lucian Nagy, Roland Kiss şi Erwin Maas.

Sursa: Cat Music - 20 Ianuarie, 2022