# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Breathelast - impresii din mini-turneul "Maluri"

Breathelast - impresii din mini-turneul "Maluri"

Breathelast - impresii din mini-turneul "Maluri"
Breathelast a încheiat recent mini-turneul de promovare pentru noul lor single, Maluri, lansat cu susținerea Universal Music Romania, iar mai jos găsiți un tour report video cu experiențele trupei pe drumurile patriei.


Videoclipul acestui single este regizat de Miluță Flueraș și a fost urmărit în premieră pe 29 octombrie 2014, în timpul primului concert din mini-turneul susținut de Breathelast alături de trupa First Division pentru promovarea single-ului, și poate fi văzut pe canalul BreathelastVevo: //youtu.be/PNjtP6CvmM4. Mini-turneul a continuat cu încă două concerte în țară, pe 31 octombrie în Downtown Pub din Satu Mare și pe 1 noiembrie în Shelter Club din Cluj-Napoca, tot alături de First Division.

“Multe mulțumiri tuturor celor care au facut această deplasare posibilă, București – Satu Mare – Cluj, oferindu-ne ocazia să promovăm cel mai nou material în limba română, Maluri, și dincolo de granițele betonate ale capitalei. Mulțumim First Division pentru alăturarea încrezătoare și puterea de a mișca orice public în orice colț vizitat! Respect!“, declară membrii trupei.

CD-ul „Maluri” include piesele Maluri (acustic), Maluri (electric), Întuneric și Maluri (Lazerface remix – doar în versiunea digitală) și este acum disponibil pentru a fi comandat la prețul de 14,99 lei (transportul inclus) pe www.getmusic.ro: //smarturl.it/maluri-getmusic-cd.
Următoarele concerte Breathelast:
– 14 nov – Sabotage prezinta: Hardcore Night cu MADBALL / H8 / Rock n Ghena / Breathelast / Take no More @ Fabrica Bucuresti
– 27 nov – Breathelast / The Eyes Have It @ Mojo Club Bucuresti
– 5 dec – Core Night:  Negative Core RO, Cap De Craniu (RO), Breathelast. (RO) si lieVeil (BG) @ Fusion Arena Bucuresti

Contact Breathelast:
www.breathelast.com
www.facebook.com/Breathelast 
www.umusic.ro/artist/breathelast
www.youtube.com/BreathelastVEVO
www.youtube.com/Breathelast
twitter.com/breathelast 
www.myspace.com/breathelast 
soundcloud.com/breathelast
www.tumblr.com/blog/breathelast

Contact Universal Music Romania:
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Sursa: Universal Music Romania - 10 Noiembrie, 2014