# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Evenimente >> Brasovul va gazdui Romanian Music Awards

Brasovul va gazdui Romanian Music Awards

Cea de-a noua ediţie a celor mai importante premii ale industriei muzicale româneşti, Romanian Music Awards, va avea loc în acest an pe data de 16 septembrie, la Braşov.

"Romanian Music Awards este un eveniment cu tradiţie al industriei muzicale româneşti. În fiecare an au urcat pe scenǎ artişti deosebiţi care au oferit publicului momente de excepţie. Faptul ca piesele artiştilor români au trecut granitele ţǎrii, reusind sǎ devinǎ hit-uri în cele mai importante clasamente europene a pus în evidenţǎ potenţialul pe care îl avem şi ne-a motivat sǎ ne autodepǎşim în fiecare an. Fiind organizat la standardele unui festival internaţional, spectacolul va prezenta publicului o industrie muzicalǎ româneascǎ maturizatǎ şi momente artistice memorabile" a declarat Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel.

"Păstrăm tradiţia şi oferim şi în acest an un spectacol muzical de anvergură. Suntem mândri că putem aduce acest spectacol în faţa braşovenilor. Este o tradiţie ca la Braşov să se organizeze festivaluri care să promoveze voci celebre româneşti şi internaţionale." a declarat George Scripcaru, primarul Braşovului
Trofeul Romanian Music Awards reprezintǎ o recunoaştere atât pentru munca artiştilor, dar şi pentru cea depusǎ de casele de discuri şi de producţie, de manageri, impresari, de posturile de radio şi cele TV specializate, cât şi a tuturor celor care alcǎtuiesc industria muzicalǎ româneascǎ.  În fiecare an, cei mai buni artişti şi cele mai bune piese intrǎ în competiţie la cele 14 categorii care pot fi votate.

În anul 2010, Romanian Music Awards  a adus publicului din Craiova zeci de vedete pe metrul pǎtrat. Piaţa Mihai Viteazu a fost plinǎ pânǎ la refuz, publicul prezent numǎrând peste 40.000 de persoane. Mai mult decât atât Music Channel a fost lider de audienţǎ  în timpul celor cinci ore de program.

Romanian Music Awards este organizat anul acesta cu sprijinul Primǎriei şi Consiliului Local al Municipiului Braşov si al Clubului Kasho Brasov.

 

Sursa: Versuri.ro - 19 Mai, 2011