# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Boier Bibescu lanseaza clipul “Stare de Show”, alaturi de Puya, Jon Baiat Bun, Rashid si Alex Velea

Boier Bibescu lanseaza clipul “Stare de Show”, alaturi de Puya, Jon Baiat Bun, Rashid si Alex Velea

Boier Bibescu lanseaza clipul “Stare de Show”, alaturi de Puya, Jon Baiat Bun, Rashid si Alex Velea
Vara lui 2015 a fost plina de evenimente pentru Boier Bibescu. Artistul a lansat single-urile “Ok”  (feat. The dAdA), “Imi e dor” (feat. Alex Velea) si o colaborare cu trupa Colors in Stereo pentru piesa “Soare” si, chiar daca s-a casatorit si a devenit tatic, continua sa ramana in aceeasi “Stare de Show”, care se pare ca i-a molipsit si pe Puya, Jon Baiat Bun, Rashid si Alex Velea.

Cei cinci artisti s-au “inarmat” cu mult chef de distractie si au iesit pe strazile din Ferentari si Salajan, unde au filmat videoclipul single-ului “Stare de Show”. In acelasi spirit de amuzament, a fost creat si artwork-ul piesei, care ni-i prezinta pe artisti sub forma unor caricaturi.

Despre noul lui single, Boier Bibescu marturiseste: “Dupa ‘Imi e dor’, care e o piesa mai nostalgica, simteam nevoia de o baieteala si cum altfel, daca nu cu tovarasii mei de studio si in ultima vreme si de scena. Ne-am distrat mult la filmarea clipului, a fost o harmalaie care s-a transformat intr-o adevarata ‘Stare de Show’”.

Sursa: HaHaHa Production - 25 August, 2015