# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Boier Bibescu isi face auzita vocea pe noul single" "Param, Param!"

Boier Bibescu isi face auzita vocea pe noul single" "Param, Param!"

Boier Bibescu isi face auzita vocea pe noul single" "Param, Param!"
Boier Bibescu, singurul DJ care nu-si neaga originile, isi face acum auzita vocea pe o piesa care vine sa starneasca zambete, punandu-ne in acelasi timp pe ganduri – Param, Param.
 
De la cautarea fericirii in lucruri materiale pana la dilema iubirii moderne si aspecte mai putin placute, dar inevitabile ale vietii de zi cu zi, Boierul le surprinde pe toate in stilul sau caracteristic, plin de culoare si umor, creand o adevarata satira muzicala. 
 
"Param, Param e o transpunere in versuri a realitatii din jurul nostru. Vorbeste despre obiceiurile societatii in care traim, despre fuga acerba dupa bani, iubire, succes, fericire, despre suisurile si coborasurile vietii, o drama cu rochie de seara si tocuri de dama. E o piesa care ma reprezinta suta la suta si pe care sper sa o fredonati cu placere", spune Boier Bibescu. 
 
Boier Bibescu este un DJ de moda veche. Ii plac discurile de vinil, remake-urile, beat-urile clasice si boxele puternice; are acasa chiar si un patefon. De altfel, cariera de producator a artistului se afla in plina ascensiune, acesta fiind direct "responsabil" pentru hit-ul Dan Spataru n-a murit  si colaborarea ingenioasa cu DJ Oliver Tigana, Melodie de noroc. 
 
Param, Param este o piesa creata in studiourile HaHaHa Production care beneficiaza de aportul lui Jazzy Jo, una dintre cele mai talentate voci feminine din Romania. Va invitam sa urmarim impreuna clipul, o animatie cel putin la fel de reusita ca si versurile, permitandu-i Boierului sa ne binedispuna cum numai el poate.

Sursa: HaHaHa Production - 18 Ianuarie, 2013