Boier Bibescu feat Mihai Margineanu - Pentru ca Pot | Versuri.ro
Boier Bibescu feat Mihai Margineanu - Pentru ca Pot | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Boier Bibescu feat Mihai Margineanu - Pentru ca Pot

Boier Bibescu feat Mihai Margineanu - Pentru ca Pot


Boier Bibescu feat Mihai Margineanu - Pentru ca Pot
Boier Bibescu lanseaza cea mai neasteptata colaborare muzicala a anului, "Pentru ca Pot", alaturi de Mihai Margineanu. 
 
O piesa plina de energie ce iti arunca zambetul pe fata, "Pentru ca pot", se bucura deja de un videoclip pe masura, regizat de Richard Stan si Claudiu Stan (Vision Production). Clipul filmat in Bucuresti intareste mesajul piesei si sublianza faptul ca poti face orice daca iti doresti!
 
In viata este bine sa poti si pentru asta ai nevoie sa stii sa faci cat mai multe lucruri. Mihai Margineanu poate asa ca la filmarile videoclipului a propus sa piloteze avionul usor in care s-au filmat cadrele cu el si Boier Bibescu.
 
"A fost reala placere sa lucrez alaturi de Mihai Margineanu si ma bucur ca a acceptat propunerea mea! Pentru ca pot este o piesa de suflet si imi doresc ca publicul sa se distreze pe piesa mea la fel de mult cum ne-am distrat noi la filmari!" a declarat Bibescu.
 
Ghetto-ul nu mai este un subiect tabu, insa Bibescu si Mihai Margineanu aleg sa vorbeasca despre aceasta realitate direct si sa puncteze faptul ca a fi un derbedeu nu este o calitate.
 
"Cunosc echipa din care face parte Boier Bibescu si mi se pare flatant ca cineva din muzica tanara a ales sa colaboreze cu mine si a ales sa combine doua stiluri muzicale diferite oferind acces si publicului tanar la un alt gen muzical. Bibescu m-a convins sa colaboram prin talentul sau si prin faptul ca stie muzica!" a declarat  Mihai Margineanu.
 
Bibescu face parte din gasca Hahaha Production, este semnat la casa de discuri Roton si s-a lansat pe piata muzicala autohtona in anul 2011 cu super hitul “Dan Spataru”, in calitate de producator muzical a lucrat pentru nume sonore din industrie: Puya, Alex Velea, Cabron, Smiley, Corina.  Cele mai importante hit-uri la care a participat in calitate de producator muzical sunt: Stinge Lumina, A ta, Marfa tare si I Want Cha. Beat-urile si abordarea sa muzicala unica l-au facut pe Boier Bibescu unul dintre cei mai apreciati producatori muzicali de la noi din tara.
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z