Bijou - Aproape Impreuna | Versuri.ro
Bijou - Aproape Impreuna | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Bijou - Aproape Impreuna

Bijou - Aproape Impreuna


"Aproape Împreună" este single-ul care o aduce in prim-plan pe Bijou in aceasta toamna: o piesă de dragoste puternică, dar şi sensibilă în acelaşi timp, despre o iubire neîmpărtăşită care o transpune mereu "în delir". Piesa este compusă de către NAVI şi NMC (Nica Marian Ciprian), acesta din urmă ocupându-se şi de producţia muzicală şi de videoclipul piesei. Bijou s-a indragostit de piesa "Aproape Impreuna" de la prima ascultare si a simtit ca e scrisa exact dupa sufletul ei, in ton cu sentimentele ei din acel moment. Videoclipul o prezintă pe Bijou în ipostaze sexy, tânjind după persoana iubită într-un pat alb şi gol, iar mai apoi rătăcind noaptea pe străzile Bucureştiului în căutarea acesteia. Celălalt rol principal din clip îi aparţine Cătălinei Manole, frumoasa ispită blondă de pe "Insula Iubirii". Atât ea, cât şi Bijou, au avut parte de primul sărut cu o fată în acest videoclip. Ideea curajoasa de-a se saruta cu o fata in videoclip ii apartine lui Bijou, care a si ales-o pe Catalina drept protagonista dintre foarte multe propuneri de modele si actrite.

Despre Bijou

Bijou a debutat spectaculos acum câţiva ani, cu piesa "Imma Show You" urmată de câteva apariţii TV incendiare. "Karma" (piesă compusă de Adi Cristescu) i-a confirmat talentul de entertainer în numeroase emisiuni şi concerte. O dată cu lansarea videoclipului "Another Try" (2015), realizat de NMC Productions, a început o nouă perioadă în cariera lui Bijou: una de maturitate, de eleganţă feminină şi muzicală, în care vocea şi mesajul sunt pe primul plan. Artista s-a înscris cu "Another Try" la Selecţia Naţională pentru Eurovision şi, chiar dacă nu a intrat în finală, piesa ei a fost una dintre cele mai apreciate de către presă şi publicul din online. Au urmat apariţii TV şi live, ocazii cu care Bijou a demonstrat că nu este doar o cântăreaţă sexy, ci în primul rând un artist cu o voce unică şi piese puternice, personale, care rămân în mintea ascultătorului.
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Versuri Bijou - Aproape impreuna trimise de Maricica:

Ore trec, nu le simt
Astept inca sa vii
Incerc s-adorm, ma alint
Ma pierd in amintiri
Ascult aceeasi piesa pe repeat
Acelasi gand, acelasi vis
Si imi promit…
C-am sa ma schimb

BRIDGE:
Dar de fiecare data
Ma convingi ca e
Pentru ultima data…

REFREN:
Inca o noapte si-o vina nebuna
(In delir)
Aproape de tine, aproape-mpreuna
(In delir)
Mi-e cel mai bine si cel mai rau
La pieptul tau

N-am nicio sansa cand spui
Vino-ncoace
Cand ma atingi, cand ma minti
Cum iti place
Parfumul tau mi-a ramas pe piele
Rimel de ieri, lacrimi de azi
Pe gene

BRIDGE
REFREN

Oriunde-as fi ma simti
Oriunde-ai fi ma chemi
As vrea sa scap
Dar nici nu-ncerc

REFREN

Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z