# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Bibanu MixXL feat. Kamelia - Imi voi aminti

Bibanu MixXL feat. Kamelia - Imi voi aminti

Bibanu MixXL feat. Kamelia - Imi voi aminti
Dupa numeroase piese lansate atat solo, cat si in colaborare cu diferiti artisti, cu milioane de vizualizari pe YouTube si primele locuri in topurile muzicale, Bibanu MixXL si Kamelia lanseaza prima lor piesa impreuna - "Imi voi aminti".

Piesa este compusa de catre Bibanu MixXL pe muzica celor de la Lion Riddim, o casa de productie care pana acum a lucrat doar cu artisti straini.

"Refrenul piesei a fost gandit inca de la inceput in stilul Kameliei si s-a potrivit perfect pe timbrul ei. Dupa ce a 'umblat' si George Hora la master, deja piesa suna mai bine decat multe de afara. Este strict parerea mea", declara Bibanu MixXL. 

"Am rezonat cu piesa de la prima ascultare, atat datorita ritmului, cat si mesajului. Chiar cred ca amintirile ocupa un loc foarte important in viata noastra", declara Kamelia.

Desi Bibanu MixXL a cantat o perioada buna in zona underground a muzicii romanesti, cei mai multi il stiu dupa colaborarile cu Delia, Puya, Sisu, Vescan, Doddy. Dupa cum ne spunea si el, colaborarile abia au inceput deoarece Bibanu MixXL a mutat DopeFilm Records din Brasov in capitala, iar acesta ar fi deja al doilea succes de cand s-a produs mutarea.

Cele mai multe colaborari comune ale celor doi au fost cu Puya si Scandalos Music. Aproape fiecare piesa pe care o lanseaza cei doi artisti depaseste rapid milionul de vizualizari.

Kamelia a lansat in urma cu cateva luni hitul "Amor", care in prezent are peste 32 milioane de vizualizari pe YouTube si s-a bucurat de succes atat la nivel national, cat si international. Artista a inregistrat deja un alt single, pe care urmeaza sa il lanseze in perioada urmatoare.
Sursa: Cat Music - 5 Septembrie, 2016