# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> BIA lanseaza „Pentru tine”

BIA lanseaza „Pentru tine”

BIA lanseaza „Pentru tine”
BIA, talentata artista in varsta de aproape 14 ani, lanseaza cel de-al doilea single din cariera, "Pentru tine". Piesa este compusa de Feli, Serban Cazan, Andrei Mihai, Dorian Micu, Luci Naste si Alex Corlan, in studiourile HaHaHa Production. In regia Issabellei Szanto, videoclipul imbina imaginile fashion cu mood-ul unui road trip, plin de distractie si adrenalina.   

"Sunt foarte incantata de aceasta melodie si cred cu tarie in ea. Sunt sigura ca foarte multe fete apropiate varstei mele se regasesc in ea. « Pentru tine » este piesa pe care atunci cand am ascultat-o prima data am zis: « Asta e! ». Este produsa in studiourile HaHaHa Production de catre unii dintre cei mai importanti oameni din muzica si le multumesc foarte mult pentru incredere. Si videoclipul imi place foarte mult. Am avut langa mine o gasca de prieteni si le multumesc lui Cristi (highman), Delia Cristina, Lorena, Dragos, Gaby si David ca au acceptat sa faca parte din acest proiect, dar si Issabellei Szanto pentru rabdare si profesionalism, intregii echipe de filmare si nu in ultimul rand, label-ului Cat Music care ma sustine in toate proiectele", marturiseste BIA.

BIA, pe numele real Bianca Stoian, este una dintre cele mai tinere artiste din Romania. S-a nascut pe 28 decembrie 2004 in Italia, la Anzio, iar in Romania a ajuns pentru prima oara cand avea aproape 1 an. Fana declarata Rihanna si Andra, BIA a participat la varste fragede la doua festivaluri de muzica usoara, unde s-a clasat pe locul al treilea, respectiv locul intai. Primul studio in care BIA a intrat este cel al lui What's UP, artist alaturi de care a cantat si la banchetul ei la sfarsitul clasei a patra. Ea a mai ajuns in studio la Speak si apoi in studiourile HaHaHa Production, unde a colaborat cu Serban Cazan. La inceputul anului, artista a lansat single-ul si clipul "K.O", single ce reda povestea a doua prietene care trec impreuna prin anumite etape ale vietii, dar aleg ca drumurile lor sa se desparta. Recent, BIA si-a descoperit pasiunea pentru vlogging si a filmat alaturi de diferiti creatori de continut, dar si artisti precum What's UP si Satra B.E.N.Z. 
Sursa: Cat Music - 13 Septembrie, 2018