# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Artistii HaHaHa au surprins 130 de copii chiar in timpul serbarii de Craciun

Artistii HaHaHa au surprins 130 de copii chiar in timpul serbarii de Craciun

Artistii HaHaHa au surprins 130 de copii chiar in timpul serbarii de Craciun

130 de copii aflati in grija Centrului de Zi Steluta, patronat de Asociatia Sf. Stelian, au avut parte de o surpriza de proportii ieri dupa-amiaza, chiar in timpul serbarii lor de Craciun. Echipa HaHaHa a vrut sa le demonstreze ca nu sunt singuri si ca oricat de greu le-ar fi, sunt multi oameni care se gandesc la ei si care cred in ei.

Actiunea a fost planuita pe furis iar copiii s-au pregatit pentru serbarea de Craciun fara sa banuiasca nicio secunda ca in sala, printre invitati se vor afla chiar Smiley, Alex Velea, Radio Killer, Boier Bibescu, Mihai Ristea, Shaka Muv, Cabron si toata echipa HaHaHa Production.

In timp ce la serbare se spuneau poezii si se cantau colinde, artistii HaHaHa s-au strecurat in sala, spre bucuria copiilor care au inceput sa le strige numele. Fiecare artist a impartit cadouri (rechizite, jucarii, alimente, produse de ingrijire personala, imbracaminte), imbratisari si autografe si a stat de vorba cu copiii aflati in grija Asociatiei Sfantul Stelian.

Fetele de la Blaxy Girls, Andreea Banica si mai multi fani de pe pagina de Facebook HaHaHa Production s-au alaturat campaniei “HaHaHa, everybody!” si le-au trimis copiilor o multime de cadouri care sa le faca sarbatorile mai frumoase.

Artistii HaHaHa Production si-au dorit sa le faca o bucurie de sarbatori acestor copii care provin din familii foarte sarace sau care locuiesc in strada. Centrul de Zi Steluta este locul in care 130 de copii au parte de o masa calda, isi fac temele, invata poezii, picteaza pe sticla si primesc sfaturi si incurajari de la educatori.

Aceasta actiune nu ar fi fost posibila fara sprijinul Fundatiei pentru Bunastare.

Multumim partenerilor care s-au implicat in campania “HaHaHa, everybody”: Delaco, Nestle, Avon, Lee Cooper, Kenvelo, Mihnea Ratte, Florin Despa. Ii multumim pentru ajutor si doamnei Valentina Fistac de la Centrul Comercial Baneasa.

 

Sursa: HaHaHa Production - 21 Decembrie, 2011